Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PPL následné doručení

Od: striker odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, když mě ppl nezastihne a já nebudu mít čas zvednou telefon kurýrovi, jak proboíhá následné doručení, doručí zásilku na druhý den znovu? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přijde Vám v den doručení SMS a do emailu od PPL v den převzetí zásilky od prodejce info, takže to budete vědět dopředu a můžete změnit :

Nehodí se Vám termín nebo místo doručení?

Změňte si údaje pro doručení zásilky, nechte si ji doručit do nejbližšího výdejního místa (PPL ParcelShop). Změnu proveďte v pplbalik.cz. a máte tam uvedený PIN pro změnu.

lidus*
hodnocení

0x

Jak která s těchto služeb. Řidič zatelefonuje (pokud jste udal tel.) domluvíte se. Nedomluvíte se, zásilka je v nejbližší depu a tam vyzvednete. Váš případ, te. nezvedáte, doma nejste tak depo, nebo lístek jak postupovat. V emailu máte kontakt na řidiče? Zavolejte když máte čas.

hodnocení

0x

Podmínky doručení lze většinou nastavit při objednání zboží, případně pak komunikovat s kurýrní službou.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

u nas treba vozi i druhy den ale neni to jeho povinnost

hodnocení

0x

douručí vám to nasledujcí den nebo to dá do nejblížího PPL parcelshopu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]