Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč cyklicky zapíná a vypíná vodu?

Od: novak odpovědí: 10 změna:

Dobry den,mam takovy dotaz.Muj soused si kazdy den hraje s vodou.Stale kohoutek zapina a po peti vterinach zase vypina po dobu 3h a to dela treba 3x za mesic.Pak po naliti do nejake nadoby vse vyleje.Chci se zeptat,zda je toto normalni?A proc to dela?S timto jsem se jeste nesetkal.Dekuji za odpovedi.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Milá poradno... mám divného souseda, protože mě neustále pozoruje. Jsem z toho tak nervózní, že nevím co s rukama a protože se to stává pravidelně v době kdy, chci zalévat, tak si hraji s vodovodním kohoutkem. Samou nervozitou ho neustále zapínám a vypínám, místo toho, abych normálně natočil vodu do konve na jeden zátah. Dělá to celou dobu co zalévám, přibližně tři hodiny. Chci se zeptat, je toto normální chování, nebo se ho mám bát?

Myslím, že byste se měl věnovat užitečnějším činostem, než je šmírování souseda. Zbytečně tím trávíte hromadu hodin a konec konců Vám může být naprosto jedno co dělá na svém pozemku se svým majetkem. Vy neplatíte ani jeho vodné, ani případnou opravu poškozeného kohoutku.

Pokud Vás to však tak urputně zajímá, můžete se zeptat přímo souseda, proč si počíná právě takhle. Třeba potřebuje odvzdušnit vodovodní rozvody.

hodnocení

7x
Vy sledujete souseda celé 3h, co přesně dělá?
Nevím, jestli je soused normální. Jeho činnost není nějak škodlivá. Takže by mi nevadila. Horší by bylo, kdyby soused 3h otravoval vás.
Mi připadá zvláštní vaše sledování souseda.

Vy sledujete souseda celé 3h, co přesně dělá?

...

Jsem málem odpadl *smich2**smich2*

hodnocení

5x

Chci se zeptat,zda je toto normalni? ***Normální co? že ho pozorujete a sledujet se stopkami?

A proc to dela?***zeptejte se souseda-

S timto jsem se jeste nesetkal.***Já taky ne, a hlavně s tím, co dělá soused v bytě.

Dekuji za odpovedi.***Není zač.

111®
hodnocení

2x

ptát se tady, když se můžete optat souseda je snad provokace...

hodnocení

2x

Pokud to dělá každý den, může to být obsese. Naše sousedka se zase pravidelně vrací k bytu a xkrát zamkne a zas odemkne. Necháváme to být, je to její věc, nás to nijak neobtěžuje.

72mona3*
hodnocení

2x
Já mám problém sledovat tři hodiny dlouhý film (i když je dobrý) a vy tak dlouho sledujete souseda*smich* Může se jednat o obsedantně kompulzivní poruchu. Teda u souseda, myslím. M.

hodnocení

2x

Napište přesně, co vám na tom vadí. Někomu to přijde úsměvné, ale připomíná mi to, jak kamoška má ložnici v místě, kde má soused koupelnu. Teď už je to lepší, ale předchozí partnerka souseda se o půlnoci koupala a pořád cosi dělala s vodou a je to budilo. Jednou jsem to sama slyšela a přišlo mi to otřesné. Naštěstí soused si našel jinou, která nenadělá tolik hluku.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Čistě náhodou jsem vyslechla ve frontě u pokladny rozhovor 2 mužů, kteří "řešili" to, že když se opakovaně přerušuje pouštění vody ve velmi krátkých intervalech, vodoměr spotřebu nestačí zaznamenat. Zřejmě se to objevilo někde v médiích. Rozhovor a váš soused => to asi nebude náhoda. Takže bych řekla, že váš soused "ladí detaily" a zjišťuje, kolik vody dokáže odebrat zdarma *smich*. Ida

hodnocení

1x

Třeba úplně hloupým způsobem kontroluje vodoměr ..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]