Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam takovy dotaz.Muj soused si kazdy den hraje s vodou.Stale kohoutek zapina a po peti vterinach zase vypina po dobu 3h a to dela treba 3x za mesic.Pak po naliti do nejake nadoby vse vyleje.Chci se zeptat,zda je toto normalni?A proc to dela?S timto jsem se jeste nesetkal.Dekuji za odpovedi.
Milá poradno... mám divného souseda, protože mě neustále pozoruje. Jsem z toho tak nervózní, že nevím co s rukama a protože se to stává pravidelně v době kdy, chci zalévat, tak si hraji s vodovodním kohoutkem. Samou nervozitou ho neustále zapínám a vypínám, místo toho, abych normálně natočil vodu do konve na jeden zátah. Dělá to celou dobu co zalévám, přibližně tři hodiny. Chci se zeptat, je toto normální chování, nebo se ho mám bát?
Myslím, že byste se měl věnovat užitečnějším činostem, než je šmírování souseda. Zbytečně tím trávíte hromadu hodin a konec konců Vám může být naprosto jedno co dělá na svém pozemku se svým majetkem. Vy neplatíte ani jeho vodné, ani případnou opravu poškozeného kohoutku.
Pokud Vás to však tak urputně zajímá, můžete se zeptat přímo souseda, proč si počíná právě takhle. Třeba potřebuje odvzdušnit vodovodní rozvody.
Napište přesně, co vám na tom vadí. Někomu to přijde úsměvné, ale připomíná mi to, jak kamoška má ložnici v místě, kde má soused koupelnu. Teď už je to lepší, ale předchozí partnerka souseda se o půlnoci koupala a pořád cosi dělala s vodou a je to budilo. Jednou jsem to sama slyšela a přišlo mi to otřesné. Naštěstí soused si našel jinou, která nenadělá tolik hluku.
Zdravím. Čistě náhodou jsem vyslechla ve frontě u pokladny rozhovor 2 mužů, kteří "řešili" to, že když se opakovaně přerušuje pouštění vody ve velmi krátkých intervalech, vodoměr spotřebu nestačí zaznamenat. Zřejmě se to objevilo někde v médiích. Rozhovor a váš soused => to asi nebude náhoda. Takže bych řekla, že váš soused "ladí detaily" a zjišťuje, kolik vody dokáže odebrat zdarma . Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.