Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aquapalace je otevřený?

Od: pmaja odpovědí: 6 změna:

Koukám na stránky Aquapalace a vypadá to,že je otevřen?! Ne, že bych tam chtěla zrovna v tuhle dobu vyrazit, ale pokud mají opravdu otevřeno, jak je to možné?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Vážení a milí zákazníci Aquapalace Praha, dovolujeme si vás informovat, že náš sportovně-relaxační areál Aquapalace Praha je z důvodu nařízení vlády ČR od 9. 10. 2020 uzavřen. aquapalace.cz/...

pb®
hodnocení

2x
Vždyť ho i vypustili, protože denní údržba areálu stojí půl milionu a znovunapuštění miliony dva. Proběhlo to médii.

72mona3*
hodnocení

2x

Moc nechápu, proč by měli mít výjimku. *nevi* Vše je zavřeno a Aquapalace by vesele fungoval dál? Prodávají tam jídlo? Drogerii? Krmení pro zvířata? Asi ne. Jde o volnočasovou atrakci. M.

doplněno 03.11.20 13:18: No, tak tím jídlem jsem myslela třeba chleba, rohlíky a nějakou flákotu ;)
Jídlo tam prodávají. Mě už tam nikdo nedostane ani zadarmo. 2 měsíce si léčím Candidu a záněty močáku se mi vrátil.
Mám to z Auqafora Františkovy Lázně. A to jsem tam byla jednou. U moře by se mi tohle nikdy nestalo.

pmaja
hodnocení

Já jsem koukala jen na kalendář akcí, tak proto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]