Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už mám asi 3 týdny problémy, neustále trpím zácpou. Po požití gulalaxu jsem se vyprázdnil, ale zase zácpa.
Můj problém je že mám zácpu a neustale hubnu, už jsem zhubl 4kg za měsíc.
Máte někdo stejný problém?
Děkuji za odpovědi
Vždycky, když nastupuji do špitálu, docela často, tak se mě ptají, jestli bez zjevného důvodu nehubnu. Z toho usuzuji, že je to velmi důležité. Budete muset zajíl za doktorem a ten určí další postup. Ale nejprve vám vezme krev a tam pozná nějaký problém, který nechá vyšetřit. Ta střeva přijdou na řadu nejspíše až později. Jíte dost vlákniny? Takového jako balastu, který je v zelenině, vločkách, v černém chlebu? Pohybujete se dostatečně? Pijete tekutiny v dostatečném množství?
Jak probiha vysetreni strev.Konecnikem vam zavedou hadicku s kamerou a budou postupne prohlizet.Je to jen mirne neprijemne,ale neboli,daji take neco do zily,aby to clovek tolik nevnimal.V prubehu posouvani hadici strevem,musi trosku vvhanet vzduch,aby si streva zpruchodnili a nebyly nejak slepene a zas mohli posunout hadicku kousek dal.To vhaneni vzduchu,je nekdy mirne bolestive,ale jen na chvilku,je to asi na urovni,kdyz potrebujete na velkou stranu a mate trochu hnacku,tak se to take vetsinou neobejde bez trocha boleni,jak ve strevech vse rachoti.opravdu se neni ceho bat,vse probiha za asistence lekare a sestry,ktera pomaha treba i nekde mirne stlacit bricho,aby vse slo jak po masle.Dulezita je jistota,chodim ted kazdy rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.