Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky k Vánocům, co vyrobit?

Od: ano odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

vůbec nevím, jaké bych měla rodině dát dárky k Vánocům. Nemáte náhodou nějaké dobré tipy na dárky? Nejradši dárky vyrábím, takže klidně bych ocenila i rady na dárky, které se musí vyrobit...

Předem moc děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přikláním se též k Pinterestu, jak zde již zaznělo, je to nepřeberná studnice inspirací.

Měla jsem tzv. ubrouskové období, ubrousky jsem lepila na kameny, na květináče i PF jsem tvořila pomocí ubrouskové techniky. Ale nyní vše potřebné asi nenakoupíte.*zmateny*

hodnocení

2x

Na Youtubku je návodů kvantum. Pokud by ti to nestačilo, další inspirace najdeš, když si stáhneš v obchodu Google play aplikaci Pinterest. Tam je úplně všechno :)

liska5
hodnocení

2x

Maňásky, loutky, šátky tunýlky-nákrčníky, ty jdou dělat i z elastickýc triček. Látkové nákupní tašky třeba s nějakým obrázkem nebo šátky batikované...Vánoční dekorace - borovicové šišky obarvit ty konečky bílou, vizovické pečivo- zvířátka. Andělíčky a zvonečky háčkované, polštářky plněné bylinkami, sáčky na šípky, malované kamínky, krabičky na dárečky, malované skleničky a láhve. Na internetu jsou recepty na vizovické těsto a co za barvy na sklo či hedvábí použít...

vilik*
hodnocení

1x
Vím, že stálo spoustu odvahy a odhodlání tento dotaz položit, ale přesto si dovolím navrhnout, aby příště zbylo trochu času na správné položení dotazu.
Například, nedozvěděl jsem se, kolik je vám přibližně let, a tedy jestli jste výdělečně činná, kolikpak asi máte úmysl za dárky dát a komu jsou určeny a co ráda vyrábíte.
Jinak byste se mohla dočkat odpovědí, které jsou vám k ničemu, protože třeba nemáte v úmyslu obdarovat například strýce háčkovanou dečkou, když ráda sváříte železné konstrukce a máte jen oblíbené tetičky.
ano
hodnocení

Omlouvám se. Psala jsem to ve spěchu.
Je mi 14 let. A více méně bych dokázala vyrobit cokoli...
A vyrábíme spíše z papíru, vlny, ...

lidus*
hodnocení

0x

Kupte petriho misky, lepidlo a uděláte slušné obrázky, Sušené květiny a co vás napadne. U nás to vyrábí děti na ZŠ, váš věk neznám.

hodnocení

0x

Nasbírat větší kamínky a koupit akrylové barvy,fixy,lak a namalovat kamínky. Je to teď hit a např. takové berušky jsou úžasné. Návodů na NETU je hodně! Na FB je přímo skupina,,Kamínky,,tam je rovněž inspirací mnoho ! ;) A ty větší,těžší mohou na stole fungovat i jako těžítko.

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud umíš plést, můžeš uplést třeba šálu, nákrčník atd. Hezké dárky pro ženy jsou třeba z korálků - náramky, přívěsky. Nebo uháčkovat třeba pouzdro na mobil. Jinak se doma dá vyrábět spousta věcí např. i svíčky, mýdla atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]