Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypoved z me strany

Od: pave* odpovědí: 4 změna:
Dobry den chtel bych se zeptat uz asi 5 let beru invalidni duchod 1 stupne na raemiduv syndrom a je to rok od roku horsi minuly tyden jsem byl na cevnim a pani doktorka mi tam doporucila skoncit stouto praci nebo to budu mit horsi kdyz jsem o tom rikal zamestnavately tak mi rekl ze mi vypoved nepodepise.co mam delat dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

4x

Napište normální výpověď, áčka nedoporučuji, zaprvé s inv.d. 1 stupně stejně musíte někde pracovat, to by vás neuživilo, nový zaměstnavatel by se těžko hledal. Navíc na ÚP žádná podpora atd. Škoda, že jste dotaz poslal 2.11., tím jste prošvihl jeden měsíc (výp. lhůta začíná od dalšího měsíce po podání výpovědi), ale je to nejčistší způsob, na ÚP prokážete dobrozdáním od lékaře, proč jste dal výpověď a budete mít nárok na plnou podporu.

hodnocení

3x
Podejte nornální výpoved tu musí zaměstnavatel přijmout a pokud tam ty ted už skoro 3 měsice nechcete dělat tak at vám doktor napíše neschopenku a vesele je promarodíte

hodnocení

0x
Máte dvě mo. Buď výpověď a 2 měsíce výpovědní lhůta, nebo nepřijít do práce a dostanete "áčko" a vyhodí vás oni.
Nebo zda to půjde, tak první možnost a pak jít na neschopenku na ty dva měsíce.

iz*
hodnocení

0x

Dává-li výpověď zaměstnanec, musí ji podepsat on, nikoliv zaměstnavatel. Pošlete mu písemnou výpověď doporučeným dopisem s dodejkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]