Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, teď jsem domluvila s jednou slečnou na lince bezpečí, a ta mi řekla, že existuje nějaká pomoc na internetu, podle toho, že prvně vyplním dotazník ohledně toho, kvůli čemu mám problémy a oni se mi do 5 dní ozvou a pak domluvíme terapeuta a termín. Říkala, že ceny jsou domluvené na klientovi, že pokud nemá peníze, tak sezení může být i zdarma.
Myslím, že říkala, že je to celkem na 12 sezení. Začínalo to na "sociální" ale zbytek už jsem zapomněla, ale vím, že to byla dvě slova. Sociální něco. Neví někdo prosím, o čem je řeč?
Díky moc.
Myslím, že říkala, že je to celkem na 12 sezení. Začínalo to na "sociální" ale zbytek už jsem zapomněla, ale vím, že to byla dvě slova. Sociální něco. Neví někdo prosím, o čem je řeč?
Díky moc.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
není to tohle? Sociální klinika, dotazník, 12 sezení, za malý poplatek na základě ekonomické situace klienta... socialniklinika.cz/...
doplněno 02.11.20 16:22:
@denese, super, to jsem ráda
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]