Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání na internetu?

Od: denese odpovědí: 2 změna:
Hezký večer, teď jsem domluvila s jednou slečnou na lince bezpečí, a ta mi řekla, že existuje nějaká pomoc na internetu, podle toho, že prvně vyplním dotazník ohledně toho, kvůli čemu mám problémy a oni se mi do 5 dní ozvou a pak domluvíme terapeuta a termín. Říkala, že ceny jsou domluvené na klientovi, že pokud nemá peníze, tak sezení může být i zdarma.
Myslím, že říkala, že je to celkem na 12 sezení. Začínalo to na "sociální" ale zbytek už jsem zapomněla, ale vím, že to byla dvě slova. Sociální něco. Neví někdo prosím, o čem je řeč?
Díky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

není to tohle? Sociální klinika, dotazník, 12 sezení, za malý poplatek na základě ekonomické situace klienta... socialniklinika.cz/...

doplněno 02.11.20 16:22:

@denese, super, to jsem ráda

denese
hodnocení

Ano, přesně tohle, děkuji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]