Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korona - imunita po nemoci?

Od: kata* odpovědí: 8 změna:

Před týdnem jsem se vyléčila z korony. Nyní jsem v domácnosti s dvěma pozitivními. Je nějaké riziko, že bych to mohla od nich přenášet dál i když jsem to nedávno sama prodělala?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ano. Na rukou, obleceni a na kontaminovanych predmetech.

hodnocení

4x

Jenda2, nesmysly tady píšete vy. Citace z hygienickém zprávy, ne jedna paní povídala.

" Dále budete informováni, že budete v karanténě (pokud jste byli v rizikovém kontaktu, ale v uplynulých 90 dnech jste onemocnění Covid 19 prodělali, do karantény nemusíte), jejíž délka se počítá 10 dnů od rizikového kontaktu s pozitivní osobou."

Tady je odkaz. khsstc.cz/...

kata*
hodnocení

Ano, to jsem našla taky. Ale nejsem si jistá, že se to vztahuje i na kontakty přímo v rámci jedné společné domácnosti.

hodnocení

1x

Přenášet jen na předmětech, nikoliv svým tělem, dýcháním a kašláním. Jak jste byla informována, 90 dní jste imunní a neinfekční.

kata*
hodnocení

Takže je teoreticky možné, že by mi doktor dovoli jít do práce? Chtěl to udělat už když ti dva čekali na test.

Pokud nejste v karanténě, tak ano. Pokud jste v domácnosti, kde jsou nakažení, budete asi v karanténě. To zálerží n hygieně a lékaři, co sdělí.

ccc*

I když budete v domácnosti s nakaženými, v karanténě nebudete a půjdete do práce.

jenda2*

To CCC, píšete nesmysl. Pokud je ve společné domácnosti evidovaný výskyt, automaticky každý jde do karantén. Ve čtvrtek tak dopadl kolega, kdy jeho dcera byla označena jako pozitivní a mu hned přišla zpráva o nařízené karanténě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]