Nejste přihlášen/a.
Před týdnem jsem se vyléčila z korony. Nyní jsem v domácnosti s dvěma pozitivními. Je nějaké riziko, že bych to mohla od nich přenášet dál i když jsem to nedávno sama prodělala?
Jenda2, nesmysly tady píšete vy. Citace z hygienickém zprávy, ne jedna paní povídala.
" Dále budete informováni, že budete v karanténě (pokud jste byli v rizikovém kontaktu, ale v uplynulých 90 dnech jste onemocnění Covid 19 prodělali, do karantény nemusíte), jejíž délka se počítá 10 dnů od rizikového kontaktu s pozitivní osobou."
Tady je odkaz. khsstc.cz/...
Přenášet jen na předmětech, nikoliv svým tělem, dýcháním a kašláním. Jak jste byla informována, 90 dní jste imunní a neinfekční.
Takže je teoreticky možné, že by mi doktor dovoli jít do práce? Chtěl to udělat už když ti dva čekali na test.
Pokud nejste v karanténě, tak ano. Pokud jste v domácnosti, kde jsou nakažení, budete asi v karanténě. To zálerží n hygieně a lékaři, co sdělí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.