Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje Zásilkovna?

Od: zasilkovna odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, poradil by mi někdo prosím vás, jak přesně funguje služba Zásilkovna?

Občas mi přes ni chodí balíčky, chodím si na ně na jejich sběrné místo.

Rád bych přes ně posílal také své balíčky (jako soukromá osoba, když občas nabízím nějaké věci, které doma nevyužiju a lidé je chtějí poslat), ale nerozumím tomu, jak tam probíhá ta platba za tu dopravu a jak je to s tím účtem u nich.

Může mi to někdo vysvětlit? Děkuji za praktickou zkušenost.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinna*
hodnocení

4x

Já používám na odesílání balíčků ZASLAT:CZ ... jeden den objednáš a druhý den odvezou přímo od tvého domu. Jen musí být zabaleno v krabici. Ráno napíše čas v kolik dojede. A funguje to. Cenově jako na poště-možná levnější. Telefon třeba jen na SMS-možno starý tlačítkový-doporučuji.Platíš dopředu přes účet

opplo*
hodnocení

0x
zasilkovna
hodnocení

ano, to je právě to, co jsem nechtěl, tam jsem to četl a nerozumím tomu

proto se tady ptám, jak je to s tou platbou

nepoužívám platební kartu, běžně platím hotově a když něco objednávám přes internet, tak to řeším zadáním příkazu v elektronickém bankovnictví, tak by mě zajímalo, zda to tak jde u nich udělat

mobilní aplikaci nemám, mám klasický tlačítkový telefon, jedině jestli by to šlo vyřídit přes pc

opplo*
Když nemáte chytrý telefon a nechcete platit kartou, tak jednoduše nemůžete zásilkovnu používat. Je to "moderní styl" posílání balíků, takže nemusí to být pro všechny. Na klasiku je zde pošta.
zasilkovna
hodnocení

ano, to jsem potřeboval vědět, takže s tím posíláním svých balíků zůstanu u té pošty, sice má své mouchy, ale alespoň myslí na všechny.

pb®
Nebo poprosíte někoho, kdo s mobilem a placením kartou nemá problém. Poslání balíku přes Zásilkovnu místo poštou je nebe a dudy

hodnocení

0x

Ale můžete použít tu službu, o které mluví rádkyně "martinna". Tam můžete platit přes internet a nemusíte mít žádný chytrý telefon.

Dalším krokem je platba. Na výběr máte hned několik variant. Platbu lze provést buď bankovním převodem (Raiffeisenbank), prostřednictvím elektronické peněženky GoPay.cz , platba kartou (Visa, MasterCard, Maestro), nebo zrychleným převodem (CSOB, UniCredit Bank, KB, MBank, Fio banka, ČS, Sberbank, GE bank).

Koukněte se sem: kuryrpoint.cz/...

hodnocení

0x

Nebo můžete použít kurýrní služby, třeba PPL, DHL a pod. Vyzvednou u vás a doručí celkem rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]