Nejste přihlášen/a.
A tohle znáte? "I s malým kašpárkem lze zahrát velké divadlo."
Mám potvrzeno přímo od žen, že je to pravda.
A naopak – tomu možná nebudete věřit, ale je to tak – majitelé příliš velkých penisů jsou nešťastní, že jím partnerce působí bolest.
V jedné odborné publikaci jsem četl, že starosti by si měli dělat teprve ti, délka jejichž penisu nedosahuje při erekci 6 (slovy šest) cm.
Senior má pravdu, když si myslí-říká, že si máš najít slečnu spíše štíhlou nebo hubenou. To ta Gazela. A vynecháš některé ty gymnastické blbiny. Jako, že se budeš snažit dostat ke slečně co nejblíže. Zezadu, na misionáře a podobné. A rozhodně s tuhým. Potom to už půjde. Jinak, průměr je cca 15cm a tak nejsi daleko. A na průměry se nehraje.
Nějak na rovinu.Nemám stejný problém jako Vy.Dělka je větší,ale v tom to není.Měl jsem partnerky kterým moje délka byla málo.Tak jsem zapojil fantazii a nebál se toho.Pokud budete přistupovat k sexu jako poraženec že je penis malý tak dopadnete špatně.Pokud ovšem se budete snažit a hledat to co partnerku uspokojí tak uvidíte jak bude po vás toužit.
11cm není moc, ale zase to není katastrofa. Bohužel pak záleží na tom, jak se k tomu postaví partnerka.
A jen tak mmch.: Penis je sice podstatný, ale ne nejdůležitější. Jsou další vlastnosti muže, kterými se malý penis dá vyvážit
Buď v klidu, já ho mám 13cm a taky jsem si hodně let dělal vrásky že nebude stačit než jsem sex začl mít, a zjistil jsem že stačí bohatě. Žena ho dá krásně celý až po kořen do pusy, při sexu se mi tam vleze celý takže mohu naplno přirážet, a dokonce to is takovou velikostí ženu někdy bolí...když jsem jí řekl že škoda že ho nemám aspoň třeba 17cm tak mi řekla kam bych to chtěl jako strkat? že o nic většího nestojí... když mi nestojí tak velký není a to jí vyhovuje, protože jak od ní vím tak se jí nikdy žádný penis nelíbil, takže jí víc vyhovuje že mi tam nevysí nějaká anakonda. Takže celé je to o najítí správné partnerky...
Jsem si na 100% jistý, jelikož vím že v minulosti měla i partnera s velkým obdařením a s ním to ukončila hned po asi 3 měsících skrze taky velikost a bolest při sexu.
Jen k tématu.
Zatím znám ženy,které větší penis (18) vždy potěšil.A měly z něj radost a měly radost z hezkého "vyplnění" dle jejich slov.
Nicméně !
Stejně jako velikost a možná i VÍC než velikost.Podle mě tedy určitě víc než velikost je důležité to,aby chlapovi hezky a tvrdě "stál a stál po celou dobu soulože" a pokud možno dokázal s tímto svým "nastrojem" plnohodnotně uspokojit partnerku.Ano,jsou i jiné techniky a způsoby.Ruce,jazyk,...ale většinou každá žena má radost z klasického sexu a má radost,že muže vzrušuje a všechno je,jak má být.
A pokud možno i několikrát za den a nebo každý den,jak ta dotyčná žena potřebuje.O velikosti to není...
Pak je všechno v nejlepším pořádku a pokud jsou oba spokojení.Pak není nic lepšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.