Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Prosím o radu.Mám Bekovku z pravé kuže,a chtel bych ji naimregnovat.Mam impregnačni spray ale jen do roku 2015.Chci se zeptat,myslite že kdybych ho použil nepoškodil bych kuží?Bekovka stála 3000kč a nerad bych ji zničil.Děkuji za každou radu.
tohle nemá chybu, dělím s tím kožené židle, rozetřu roukou a setřu hadýrkou špínu, několikrát opakuji, a impregnuji s tím boty...takže čepka to přivítá mám to od kožešníka... mall.cz/...
To se raději zastavte v prodejně kůže nebo bot, také v drogerii a kupte imprgnaci novou. Kiwi je fajn a také ta s nanotechnologií. Vyzkoušela jsem ji vloni a je skvělá. Nejen na hladkou kůži, ale i na broušenou.
Ale čepici bych nestříkala, chtěla bych, aby získala poměrně rychle "ošuntělý" vzhled. Impregnací bude dlouho jako nová. A to u kůže není zas až tak fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.