Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocenský lístek

Od: jeny* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu ohledně nemocenské.Nebyla mi prodloužena podpůrčí doba, Ikdyž dle ortopeda jsem měla být po TEP ještě doma do další kontroly.Mám tedy nastoupit do práce,ale má doktorka je v karanténě a nedala ani mi poslední list nemocenské pro zaměstnavatele.Prý snad až v polovině listopadu.Proto mi nebude kvůli tomu vyplacena nemocenská.Prosím o radu,co dělat.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bez dokladu Vám OSSZ logicky nemocenskou nevyplatí. Jen si snad můžete zjistit, kdo Vaši doktorku zastupuje, ten by Vám mohl ukončení neschopenky vystavit.

hodnocení

1x

Vzhledem k tomu, že se všechno posílá elektronicky, nemá vám co dát.

Patrně se jedná o neschopenku, která vznikla před 1.1.2020, ty doběhnou postaru - papírově. Usuzuji tak ze zmínky o vyčerpání podpůrčí doby, která je zpravidla 380 kal. dnů, počátek je tedy někdy loni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]