Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Warfarin a zuby

Od: mirek7 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Je mi 65 let beru warfarin v tabletách. Mám problémy se zuby. Na spodní čelisti mám vepředu zbylých 8.zubu. Zbytek mám nahrazen sundávací protézou. Protézu mi vícekrát upravovali zabrušovalí v zubní laboratoři. Při jídle mne bolí dásen atd. Zbylých 8 zubu co mi zustalo se celkově hýbou. Chci se zeptat existuje protéza celková bez sundání která by mi nahradila celou spodní čelist.Problém je warfarin který by při zákroku dělal krvácení. Jaké jsou možnosti vyřešit problém atd? Jaké cenové rozpětí zákroku mne bude stát? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Cenu neznám, ale jinak je možné zákrok naplánovat a svému "srdcaři" jej oznámit a požádat o úpravu dávkování Warfarinu. On ti to na nutnou dobu (obvykle max. 14 dní) před zákrokem upraví.

kenav
hodnocení

3x

Nutno probrat s internistou,warfarin se vysadi pichaji se injekce pred zakrokem.

hodnocení

0x

Tohle vám musí vyřešit zubař. Doporučí něco jiného, většinou tak na týden. Warfarin není zas až tak problém.

Babi, zubař to neřeší. Musí o tom vědět, ale řeší to "srdcař"!

Tak to vidíš! A můj zubař mě poslal pro injekce a pak nechat zkontrolovat před trháním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma náhrada za warfarin
Otázky na téma warfarin náhrada

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]