Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena doktora

Od: aspirin odpovědí: 6 změna:
Dobry den, mam potize a muj doktor mi nevyhovuje, musim do jineho mesta a zaroven potrebuju co nejdriv neschopenku, protoze to nedavam takhle v praci. Vysetri me doktor hned prvni den co se k nemu zaregistruji nebo jak to funguje? dekuju
doplněno 30.10.20 07:11: Vezmou me na EKG kdekoliv? Napr. sem v jinem meste kde nemam doktora.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
EKG si můžete nechat udělat bez žádanky. Cena bývá do 200kc.
Myslíte změnu praktického lékaře? Nejdříve si musíte najít nového lékaře, který si vás zaregistruje. Nový lékař si pak vyžádá kopii nebo výpis zdravotní dokumentaci od původního praktického lékaře.
Někdy posílá celou zdravotní kartu, což ale není správný postup.
doplněno 30.10.20 13:45: Na placené EKG vás vezmou. Obvykle se dělá v interních ambulancích. Neřešíte zadanku ani praktického lékaře.

xy
hodnocení

1x
U mě to probihalo takto. Nasel jsem si noveho lekare. Ten mi napsal zadanku o vypis ze zdravotni dokumentace, kterou jsem predal puvodnimu lekari. Az novy lekar obdrzel postou dokumentaci, pozval me na vstupni prohlidku.
Cely tento proces trval asi 3 tydny. Mozna lze domluvit i rychleji, nicmene pokud potrebujete neco akutne resil bych to radeji se stavajicim dr.
aspirin
hodnocení

stavajici dr mi moc nepomohl, to je teda situace :)

senior
hodnocení

0x

U nás je nejdříve vstupní prohlídka. Ta přece jenom chvilku trvá /záleží, jak je lékař pečlivý/ u mě půl hodiny.

Zároveň součástí bylo i EKG.

Máte problémy v práci? Jakého rázu? Psychického, nebo fyzického?

Všechno se dá řešit.

Jestli fyzického, tak Váš lékař snad pozná, co Vás bolí, jaké máte limity a napíše neschopenku.

Pokud psychického, tak jsou centra akutní psycho-pomoci.

Někdy jsou psycho problémy spojené s fyzickémi problémy.

Například:

116 123

19 - 21 hod zdarma

zachranny-kruh.cz/...

Pokud si zadáte na internetu, vyjede Vám dost stránek na akutní pomoc, stačí si vybrat a zkoušet, kam se dovoláte a která Vám bude vyhovovat.

liska5
hodnocení

0x

Nejdřív si zjisti, kteří lékaři připadají v úvahu, jaké mají reference. Pak tam zavolej, zda mají místo Někdo už nebere.

Než si to vyřídíš, ber určitě hořčík /Mg/. EKG zase všechno neukáže. Ideálně Sono srdce.

iz*
hodnocení

0x

Já jsem kdysi přestoupila k jinému praktickému lékaři se začátkem nemoci a neschopenky (moje lékařka ten den začínala o hodinu později, tak jsem zaklepala na sousední ordinaci).

Zdravotní dokumentaci a vstupní prohlídku jsme řešili až po skončení nemoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]