Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Losy z Lidl aplikace, výhra?

Od: tommm odpovědí: 18 změna:
Chci se zeptat jestli už někdo něco vyhrál ve stíracím losu obchodu Lidl v jeho aplikaci.Popripade jaké tam jsou výhry.dik

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dalcer
hodnocení

3x
Jako nahodou vždy vyhraju slevu 10Kc při nákupu nad 100kc vždycky když získám třeba 30 Kč jako věrnostní bonus. Obě slevy je nutné vyčerpat do 7dnu, takže skoro vždycky o jednu slevu přijdu. Je to trapně naprogramovany algoritmus trapných slev.

hodnocení

1x

Výhry jsou ze sotimentu Lidlu.

hodnocení

1x

Výhrou jsou slevové kupóny. Vyhrává mi zhruba každý druhý los.

U mne tak asi 1 : 3

hodnocení

1x

Už několikrát... výhrou jsou slevy na produkty, které můžete koupit na prodejně.

Poslední dobou se ale nějak nedaří... poslední losy nic... *nevi*

hodnocení

0x
Ano, vyhrál jsem slevu na jogurty.

hodnocení

0x

ahoj vyhrál jsem nějakou slevu na nějaký šampus v plechovce

jk
hodnocení

0x
Nevyhral jsem nikdy nic, cca z 10 losu

hodnocení

0x
Vyhrává mi průměrně každý třetí los. Do Lidlu chodím nejčastěji, mám ho nejblíž a má rozhodně lepší pečivo než podobné daleké Tesco :)
Naposledy včera :-D
Losy z Lidl aplikace, výhra?
sykorka*

miki, ráda bych se zeptala - když jsi měl na losu napsáno "1+1 zdarma" a dole se píše, že lze získat nejvýše 1 ks zdarma, kolik těch rolek jsi vlastně vyhrál? *ee* díky

No, logicky k jednomu zakoupenému kusu dostanu jeden kus zdarma. Tedy zdarma dostanu opravdu jen jeden :)
sykorka*

to je od nich ale fikaná "výhra" - abys ji dostal, musíš si druhou koupit *ee*

Jojo Lidl ten má fištron jak nalákat najivního zákazníka. Prostě jsme národ slev,bonusů,výherních kuponů,akci1 +1 atd...

Nechci pomlouvat a je to jen můj názor a každý at si chodí kam chce.Lidl je podle mě skoro nejhorší ze stávajících řetězců u nás.Divný zboží,pofiderní značky výrobců,bídná zelenina.Kraluje tomu Pilos.Veškeré pečivo mražené a rozpékané.Jednou jsem tam koupil nějaké housky a všechno to rozpečené gumotěsto vyházel.

motak
To mi Janičko řekni, kde je to lepší?
Kde neprodávají mražené pečivo? Tema nepofidernima značkami myslíš sračky od Andreje,mondeleze atd?
Jediná výjimka je globus sle do toho nebudu asi jezdit pro běžný denní nákup par věci...
U nás třeba Lidl co se týká chutnosti pečiva víceméně vede, občas tam koupím i nějaké nářadí a za tu cenu spokojenost. Naopak třeba Tesco je u nás s pečivem naprostá tragédie, když porovnám cereální kaiserku, kterou kupuji asi nejčastěji, tak Lidl křupavá a chutná, zatímco Tesco gumové cosi.
Tu aplikaci a výhry vás přece nikdo nenutí používat a dají se tam vyhrát a najít mnohem zajímavější ceny na věci, které bych stejně běžně koupil
Jednou jsem pomocí této aplikace na běžný nákup za zboží, které bych kupoval i bez slevy, za 380 korun ušetřil 75 Kč.

Tak Motáčku.Samozřejmě soukromá pekárna.Od pulnoci už začínají pracovat..To znamená že začínají připravovat těsto,péct atd..Ano to je PEČIVO.Mražená hmota dovážená v kamionech ve vakuovaných pytlích kde ji pak rozpékají před otevíračkou není pečivo.

Ale uznávám a respektuju že každý nemá soukromou pekárničku kousek od baráku.Pak není jiná možnost než baštit ty "dobroty" z Tesca,Lidlu atd...Taky tam někdy v rychlosti zaběhnu ale jak vidím u pečiva "ze zmrazeného polotovaru" tak to prostě neberu i kdyby byl hlad nevím jaký.

motak
Tak napred hodnotis lidl jako nejhorší ze řetězců a pak se vytasis se soukromou pekarnou.argumengt jak noha, fakt...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]