Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě bolí hlava? Kocovina vs rýma

Od: anonymmka odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, včera na svátek jsem měla víno a ráno mě nebylo úplně dobře. Žaludek je v pohodě už ale trochu mě bolí hlava. Včera jsem byla ještě na výletě a trochu jsem prochladla. Mám docela rýmu.
Tak se ptám může mě ještě dnes v tuto hodinu bolet hlava po kocovině? Nebo spíše nachlazení rýma.
Ráno jsem vstávala kolem 9 .
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co takhle zavolat svému praktickému lékaři a popsat mu vaše problémy? Určitě vám poradí lépe, něž 200 laiků zde na poradně*smich*

anonymmka
hodnocení

Můj praktický lékař by mě poradil asi jako tomu s tím průjmem tady :) :)

S tím průjmem TADY mám osobní zkušenost.

Také jsem nepsala - " Prosím Vás, co s tím mám dělat !? " Obrátila jsem se na svého obvodního lékaře.
Takže udělej to samé, my ti tady nebudeme říkat, zda máš či nemáš Covid *bzum*

hodnocení

0x

Dej si vino. Pokud to prejde, bylo to vinem.

hodnocení

0x
Pila jste víno s někým nebo sama?
Bolesti hlavy, rýma... částo bývá u koronaviru.
Z vína určitě nemáte rýmu.
anonymmka
hodnocení

Pila jsem s rodinou. Ale včera jsem před tím byla na výletě a byla trochu víc zima.

hodnocení

0x

No, když neumíte pít, tak to prostě nedělejte...Dejte si sprchu, nebo běžte na čerstvý vzduch, kocovina přejde. Rýma je v tomto období při prochladnutí celkem běžná.

hodnocení

0x

Řekla bych, že máte bud rýmu, nebo kocovinu nebo koronavir.*zmateny*

hodnocení

0x

Dobrý den, kolegyni bolela 5 dní hlava, nechtěla nikam jít, nakonec šla k PL a vyšel jí pozitivní test na Covid. Čich a chutˇměla normální, teploty první den jen zvýšené - pak už ne.

Záleží také na tom,, kolik vína jste vypila, jestli jste zvyklá pít a jak kvalitní bylo víno - hlava většinou bolí po uměle doslazovaných vínech:) Každopádně přeji brzké uzdravení.

72mona3*
hodnocení

0x
Pokud vás bolí hlava, může to mít více příčin. Pití vína může být jen spouštěč (je potřeba pít i vodu) a rýma tomu nepomůže. V úvahu přichází i změna tlaku (při změně počasí). Nebo krční páteř. A samozřejmě další a další příčiny, včetně rakoviny... Nikdo z nás to tu vědět a diagnostikovat nemůže. Možností je mnoho. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]