Dobrý den, včera na svátek jsem měla víno a ráno mě nebylo úplně dobře. Žaludek je v pohodě už ale trochu mě bolí hlava. Včera jsem byla ještě na výletě a trochu jsem prochladla. Mám docela rýmu. Tak se ptám může mě ještě dnes v tuto hodinu bolet hlava po kocovině? Nebo spíše nachlazení rýma. Ráno jsem vstávala kolem 9 . Děkuji
Také jsem nepsala - " Prosím Vás, co s tím mám dělat !? " Obrátila jsem se na svého obvodního lékaře. Takže udělej to samé, my ti tady nebudeme říkat, zda máš či nemáš Covid
No, když neumíte pít, tak to prostě nedělejte...Dejte si sprchu, nebo běžte na čerstvý vzduch, kocovina přejde. Rýma je v tomto období při prochladnutí celkem běžná.
Dobrý den, kolegyni bolela 5 dní hlava, nechtěla nikam jít, nakonec šla k PL a vyšel jí pozitivní test na Covid. Čich a chutˇměla normální, teploty první den jen zvýšené - pak už ne.
Záleží také na tom,, kolik vína jste vypila, jestli jste zvyklá pít a jak kvalitní bylo víno - hlava většinou bolí po uměle doslazovaných vínech Každopádně přeji brzké uzdravení.
Pokud vás bolí hlava, může to mít více příčin. Pití vína může být jen spouštěč (je potřeba pít i vodu) a rýma tomu nepomůže. V úvahu přichází i změna tlaku (při změně počasí). Nebo krční páteř. A samozřejmě další a další příčiny, včetně rakoviny... Nikdo z nás to tu vědět a diagnostikovat nemůže. Možností je mnoho. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.