Bydlím v bytě a asi 3. den neteče voda, neměli by přistavět k domu cisternu s vodou? U nás je to každou chvíli, už na mě kdysi zvonil jeden pan ať nepoužívám vodu že mu to teče do bytu, a to bydlí 2 patra ode mě. Tak jsme ji teda asi týden používala méně, ale do sprchy sem musela. Ted udělali naschvál s vodou, žádná akutní havárie to tentokrat nebyla, vytopeny sklep byl před měsícem. Ted prostě jen nesmyslne zpravují, ale je nouzový stav, všude vir tak potřebuji vodu na umývání. Jak mám dodržovat hygienu? Kolem bytovky kde bydlím je ještě 5 podobných, a nějak jsem si nevšimla že by byly v horším stavu a neco se muselo stále zpravovat. Ani si nikdo nestěžoval že by jim vypinali vodu. Ať si ji vypnou třeba na pul roku, ale na noc, a ne když je vir. S tou cisternou je to jak? Nejde o ni nějak požádat?
Tak já jsem to pochopil jinak - vodárny vodu dodávají, ale rozvody v domě ( což samozřejmě vodárny nezajímá ) jsou zřejmě v havarijním stavu a opravují se. Takže správce nemovitosti by měl o cisternu požádat a zřejmě ji i zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.