Nejste přihlášen/a.
Potřebuji mít fyzicky u sebe potvrzení, k vůli zakazu vycházení, že jdu do práce na noční?
Pro jistotu bych chodl po 21h venku jen v monterkách. bude to věrohodnější
To by se Váš zaměstnavatel musel zbláznit, aby každému psal nějaký "glejt"..
Ne na každé pracovní smlouvě je pracovní doba! Já ve své nemám ale kolegové co jsou u firmy déle tam mají konkrétní časy! A další, jak to prokáže teda živnostník,který dělá sám na sebe a ne pro či pod firmou?
Někdo to už řeší. Viděla jsem včera v TV reportáž, menší pekárna, začínají péct kolem 19. hodiny, končí ale kolem 3. ráno. Proto majitel vytvořil všem zaměstnancům potvrzení o jejich práci, s rodným číslem, prý kvůli tomu, aby nebylo potvrzení zneužito. Každý tam má i rozpis směn, aby bylo zřejmé, že jde opravdu z práce. Je to sice kapku pracné, ale předejde se různým dohadům a výmluvám při kontrole policie. Podle mě je to dobré řešení. Jaga.
Jinak mi nejde do hlavy, na co lítat /kromě té práce/ v noci venku. Nefungují hospody, herny, restaurace, kluby, proč se tedy motat venku? Snad jen s pejskem a to se může - do 500 m.
Ještě by měli dostat potvrzení o umožnění pohybu v noci zloději. Kdy jindy, mají, chudáci krást? Protože: "Zloději, zloději, ve dne, v noci choději." Jaga.
Ne. To, že jdete do práce nemusíte prokazovat hned. Nejspíš bude stačit kontakt na firmu,aby se to dalo později ověřit. Ovšem nemyslím si, že po jednadvacáté hodině budou ulice plné policajtů, kteří budou všechny lidi zastavovat a kontrolovat. M.
zkuste se občas podívat také na web české vlády, bulvár na který všichni odkazujete patří českým milardářům, jiným než A. BAbiš a jehi jediným posláním je děat vše proti vláda a Babišovi...bulvár poskytuje úmyslně zkreslené informace a pak tvrdí, že vláda neumí informovat občany...
takže www.vlada.cz, vše ostatní jsou soukromé firmy
Nám včera v práci vydali potvrzení.Něco v tom smyslu, že jsem nezbytná podpora v xy firmě a tudíž se mohu po celé čr pohybovat v rámci své pozice i podobu zákazu vycházení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.