Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji potvrzení, že jdu do práce na noční?

Od: gloern® odpovědí: 20 změna:

Potřebuji mít fyzicky u sebe potvrzení, k vůli zakazu vycházení, že jdu do práce na noční?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Pro jistotu bych chodl po 21h venku jen v monterkách. bude to věrohodnější:)

To by se Váš zaměstnavatel musel zbláznit, aby každému psal nějaký "glejt"..

Tak to já bych vypadal, že jsem v práci furt :)

To bude ještě sranda. Můj zaměstnavatel (účetní kancelář) chce, abychom se nějak střídali, aby nebyl v kanclu plný počet najednou. Klidně mohu chodit do práce ve 3, až kolegyně, které mají menší děti, odejdou domů, a být tam třeba do půlnoci, stačí, když budu v montérkách :-D

hodnocení

5x

Ne, nic takového není třeba.

jenda2*
Pri kontrole v dobe zakazu musi kontrolovany prokazat nutnost pobytu a to lze pozdeji napr. pracovni smlouvou. Hned rano to bylo na novinkach.cz

Ne na každé pracovní smlouvě je pracovní doba! Já ve své nemám ale kolegové co jsou u firmy déle tam mají konkrétní časy! A další, jak to prokáže teda živnostník,který dělá sám na sebe a ne pro či pod firmou?

jenda2*
Ctete na echo24.cz

čtěte idnes.cz

novinky.cz

Na echo 24 je psáno že si ti dokazování přeje Prymula a ne že musí něco dokládat!

Tedy neumím číst a hledat, neboť jedině echu bylo psáno o doložení porušení vycházení v čase od 21 do 06.ale tam je to psáni že je to přání Prymuly.Všude jinde je jen psáno o omezení pohybu.

hodnocení

3x

Jj, už nám z těch neustálých změn hrabe...potvrzení nepotřebujete.

Třeba se ještě dočkáme nařízení z jara o otevření obchodů pouze pro důchodce do 10:00 nebo 11? Sám už nevím, jak to bylo :-D

hodnocení

3x

Někdo to už řeší. Viděla jsem včera v TV reportáž, menší pekárna, začínají péct kolem 19. hodiny, končí ale kolem 3. ráno. Proto majitel vytvořil všem zaměstnancům potvrzení o jejich práci, s rodným číslem, prý kvůli tomu, aby nebylo potvrzení zneužito. Každý tam má i rozpis směn, aby bylo zřejmé, že jde opravdu z práce. Je to sice kapku pracné, ale předejde se různým dohadům a výmluvám při kontrole policie. Podle mě je to dobré řešení. Jaga.

Jinak mi nejde do hlavy, na co lítat /kromě té práce/ v noci venku. Nefungují hospody, herny, restaurace, kluby, proč se tedy motat venku? Snad jen s pejskem a to se může - do 500 m.

Ještě by měli dostat potvrzení o umožnění pohybu v noci zloději. Kdy jindy, mají, chudáci krást? Protože: "Zloději, zloději, ve dne, v noci choději.":-D Jaga.

"Kdo dělá v noci – kurvy a zloději." Poslanec Krátký, jednání sněmovny září 2011 *smich*

hodnocení

2x

Tak já nevím, ale když jde manžel na noční, tak je to jasný na první pohled. Záleží na tom, co v té práci děláte.

72mona
hodnocení

2x

Ne. To, že jdete do práce nemusíte prokazovat hned. Nejspíš bude stačit kontakt na firmu,aby se to dalo později ověřit. Ovšem nemyslím si, že po jednadvacáté hodině budou ulice plné policajtů, kteří budou všechny lidi zastavovat a kontrolovat. M.

Jak budou kontrolovat živnostníky? Předám číslo na otce a ten zahraje zákazníka?

72mona

Nemám odpověď na vše jako někdo... Až to nastane, bude se to řešit a není třeba si hrát na co by kdyby. M.

xenofob
hodnocení

1x

zkuste se občas podívat také na web české vlády, bulvár na který všichni odkazujete patří českým milardářům, jiným než A. BAbiš a jehi jediným posláním je děat vše proti vláda a Babišovi...bulvár poskytuje úmyslně zkreslené informace a pak tvrdí, že vláda neumí informovat občany...

takže www.vlada.cz, vše ostatní jsou soukromé firmy

hodnocení

0x

Nám včera v práci vydali potvrzení.Něco v tom smyslu, že jsem nezbytná podpora v xy firmě a tudíž se mohu po celé čr pohybovat v rámci své pozice i podobu zákazu vycházení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]