Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít tanečníka z klipu?

Od: bublaaa* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, nevíte prosím někdo kontakt na tanečníka s kloboukem z klipu Mandrage - Františkovy lázně, případně na někoho, kdo by ho mohl znát? Jeden můj klient by mu chtěl dát pracovní nabídku, ale nemůžu se dopátrat kontaktu na něho. Děkuji za nápady.
.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, to bude asi problém..jedině oslovit skupinu, jestli by někdo z nich nevěděl?

kopíruji:

Přestože se singl Františkovy Lázně nese v tanečním duchu, dokonalé krásky byste v klipu hledali marně. Naopak zde tančí obyčejní komparzisté z lidu, kteří ve skutečnosti tancovat skutečně neumí. ahaonline.cz/...

doplněno 26.10.20 09:32:

@bublaaa, tak to je super*palec*

bublaaa*
hodnocení

Asi jsem objevil mail na bývalého managera kapely. Už jsem mu napsal, snad se ozve *andel*

hodnocení

2x

Zkuste kontaktovat přímo Matyáše Vordu, nebo jeho přítelkyni Lucku Hájkovou která kapele dělala manažerku. Najdete je na soc.sítích.

bublaaa*
hodnocení

Nechci kvůli jednomu kontaktu vzburcovat celou kapelu *smich* Jde mi jen o jedno číslo. Když se mi nikdo neozve na maily, tak zkusím kontaktovat Lucii Hájkouvou. Děkuji za tip :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]