Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BECK reisen - 8 denní plavba po Nilu

Od: didas* odpovědí: 74 změna:

Agentura BECK zabývající se prezentačními akcemi prodejního typu mi sdělila, že jsem vyhrál 8- denní plavbu po Nilu. Předání výhry má proběhnout na příští předváděcí akci. Protože vím, že k získání dalších klientů, kterým by chtěli vnutit svoje předražené zboží používají různé nekalé finty, chci se zeptat ,zda tuto nabídku někdo taky neobdržel. Případně co si o tom myslíte. Oznámení přišlo obyčejným dopisem a ne doporučeným, jak bych očekával. Kdyby vylosování prováděli přímo na některé akci, ještě bych to chápal. Ale byl jsem s něma někdy před rokem a najednou mi nabízejí takovouto výhru. Rozum mi to nebere, ale zároveň bych nerad o něco takového přišel.

74 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

3x

no pristup na net ocividne mate tak staci zadat do vyhledavace beck zkusenosti a tam se dovite o co byste mohl prijit!

tady na poradte v historii je toho taky spousta..

nekdy mi pripada ze lide co se takhle ptaji jako ted vy vlastne chteji slyset neco pozitivniho A PRITOM moc dobre vedi ze to je o tom vytahnout z lidi penize...

doplněno 03.05.10 13:45:

poradte.cz/...

lidus*
hodnocení

2x

výlet lodí po Nilu jsem vyhrála už loni a to i přesto, že je mi dodnes záhadou jak přišli na mojí adresu. Obálka zkončila v koši, přece pokud nesoutěžím nemůžu nic vyhrát.

kt8d5*
hodnocení

1x

Osmidenní plavba po Nilu. Jo, věřím tomu ale může to mít háček. Třeba ten, že Vám dejme tomu zaplatí tu loďku na pár kiláků ale do a z Egypta se budete muset dostat na vlastní náklady. Jeden čas proběhla akce "Pobyt v Americe zdarma". Spousta tydýtů se na to chytla a ejhle, museli si platit letenky *smich*. A dobře jim tak *haha*, za blbost se platí.

nojo*
hodnocení

1x

8-mi denní plavba po Nilu pro 2 osoby v hodnotě 26.000 Kč( či 29.000 Kč), prý vylosováno 500 výherců - zdarma- pro 2 osoby, prý jako reklama- z řad uživatelů O2.Počítejme:

2 x 500 x 26.000=26.000.000Kč, případně 2 x 500 x 29.000 = 29.000.000 Kč- opravdu tomu věříte, že někdo dává jen tak takové peníze?

Klubovní karta cestovního klubu BECK- nikde nenajdete kolik stojí, že by ji inzerovali - co Vám ve skutečnosti poskytuje?!

Co se děje na prezentační akci, kde Vám má být předána výhra, mě už radši nezajímá, nebude to pravděpodobně nic o slušnosti!

Oslovují lidi, kteří jsou z daleka, aby neměli jednoduché se na uvedenou adresu v Praze dostavit osobně, telefonickou informaci podmiňují sazbou 14Kč/min., jestli Vás budou 20 minut přepojovat, pak 10 minut vysvětlovat, tak jim když nic darujete 30 x 14 Kč, což j 420 Kč, já tuto částku jen tak nikom nevěnuji!

Že by s.r.o. cestovka měla tolik na reklamu? Ten výpočet snad hovoří sám za sebe, jedině, že nakonec různými fakultativními výlety, letištními poplatky, popl. za Egypt. průvodce 60 EUR, atd. z Vás vylákají více, než ostatní cestovky.

Na první pohled se to zdá jako skutečná výhra, ale já mám pravidlo: CO JE ZADARMO, BÝVÁ NEJDRAŽŠÍ!. A podle něho jsem začala nabídku přehodnocovat. Když mám něco vyhrát, tak jedině , že někde něco vsadím, což není tento případ.

Z toho plyne, DOPIS LETÍ OBLOUKEM DO KOŠE! Je to NESLUŠNÝ NÁVRH!

listicka02
hodnocení

0x

Dobrý den, dnes jsem také obdržela obálku s výhrou do Egypta - 8 dní, plavba po Nilu. Nevím za co jsem to vyhrála, já nikdy s touto cestovkou nikde nebyla. Jsem na tom přesně jako Vy...na jedné straně, když čtu různé příspěvky lidí na netu, tak bych to nejraději zmačkala a hodila do koše, na druhou stranu si říkám, abych neudělala chybu. Budu ráda, jestli někdo bude reagovat na náš dotaz svými zkušenostmi.

soos

Před 10 dny jsem také vyhrála i moji ofocenou křižovku mi poslaly.Zamluvila jsem si dovolenou ,ale po dalších 5 dnech mi poslali dopis ,že nejedou přes mou vesnici a že mi pošlou jinou nabídku na jinou předváděcí akci a v dopise o cestě po nilu ani památky tak nevím kde to jsme vyhrála jsem nebo ne?

nelinka*

Ja už se předvaděčky zučastnila,celá slavná výhra Vás vyjde tak na 20000kč a to jěšte určitě není všechno,Jednoduše řečeno z beckem nikdy nic není zadarmo.Na dovolené už jsem z beckem byla a nikdy více,jenom mě zajímalo co za tou výhrou všechno stojí.Beckovci jsou podvodníci jako málo kdo.

ellis*

Také mně přišla ta samá obálka s oznámením výhry do Egypta - a jen zírám: kde vůbec vzali moji přesnou adresu? A kontakt s touto firmou jsem v životě nikdy neměla! Velice šikovně promyšlená taktika: uvěznit lidi daleko od domova uprostřed spousty nilských jedovatých vod a začít psychicky zpracovávat. A slabší nátury - když není úniku - podepíší vše, co jim bude předloženo! Už je podezírám, že se jim jedná v podstatě o přepsání veškerého majetku výherců - při použití drastického psychologického zpracovávání ...

jirkah*

clověk který dokáže napsat takovouhe zpravu, tak to musi být zakomplexovaný kretén který si vylevá svoje nedokonalosti na někom jiném a zavídí ostatním uspech co tahle firma za 18 let dokazala a on ne!

marenka*

A co jako dokázala? Okrást hromadu hlavně starých lidí? Ty magore, tak si vezmi oblek, a můžeš chodit po pečovatelských domech a nabízet babkám šunty z Lidlu za nehorázný prachy. Dokážeš to samý co Beck. Tohle mě fakt může nasrat.

(omlouvám se adminovi, i všem co mě znají, sprostým slovům se vyhýbám, ale tohle nejde.)

doplněno 13.06.10 12:42:

To máš štětináči asi pravdu. Kéž by platilo, že na každou sv.. se vaří kotel. Kéž by

stetinac

Ale on se tím nejspíš živí. podle toho jak se jich zastává soudím, že bude jedním z nich. A oni mu tady všichni uráží jeho skvělého zaměstnavatele!

senteritidis

Ty si pekny hajzel. Zakomplexovany kreten si tu jedine ty, ze sa musis modlit k takym spinavym sviniam. Ze ty si od tych hnusnych parazitov, co zneuzivaju sprostych ludi? Prosim vas vsetkych, vobec sa s primitivmi od BECK REISEN nebavte, vsetko hadzte do kosa a pri kontakte s nimi volajte policiu!

tatimo

To se máš čím chlubit!Taková to firma může působit jen u nás kde jsou zákony pro takovéto svině a korupčníky!

Firma která založí svou činost na tom prodávat předražené zboží starým lidem(kterým dlouhýma a ůnavnýma masážema) tak-zvaně vymeje mozek ve velké časové tísni je dotlačí k tomu aby podepsali smlouvy.Věršinou jim zamotají hlavy velkejma slevama a jinejma psichologickejma oblbovákama.Starší lidi již mají menší a pomalejší myšlení a zdravý odhad na to že je to bouda a pak je již pozdě.Musejí dlouhé roky splácet a těch je pak potřeba se zeptat na to co jim říká firma BECK!A nepřejte si to slyšet-nic pěkného!Zřejmě si jeden z oněch vychytralejch prodejců této firmy a všude jinde v právním světě nazíván Zloděj a těžko se tam takovou to firmou mohl chlubyt!Raději si jdi uvařit na indukčním vaříči za 15 000,- v hrncích za 30 000,- vyluxuj si vysavačem za 50 000.- a pak si schrupni pod skvělou dekou za 30 000,- než pojedeš na plavbu po Egyptě ZADARMO! Jen za nějakých 20 000 ,- nákladů na cestu.Hlavně se už nevracej a zkus v tom Egyptě (samozřejmě vezmi všechny z té skvělé firmy sebou)prodat ty skvělé vírobky místním za ty skvělé ceny - oni vás podřežou a bude konečně klid od celé té skvělé Beckoviny!

jardan*

Pane jirkoh! Nejste vy náhodou trhovec, co prodává zboží pro Becka, tedy skřet, který se při předváděčkách představuje jako Jirka z Mělníka?

vnucka

Vyhra je podvod - nase babicka si taky myslela, ze vyhrala... na miste ji prodejci zblbli a nechali podepsat nekolik smluv - ve finale ji prisly domu nastroje na uklid za cenu 26.000 - od smlouvy se odstoupit neda, vyhrozovali ji i po telefonu, at ihned zaplati! Proc by vam nekdo mel davat zajezd zadarmo? Akce je podvod, urcite na zadna setkani nejezdete, pokud nechete prijit o hodne penez!

zanek*

my jsme na té prezentaci byli. jediná nevýhoda je, že si musíte koupit letenku a zaplatit taxy. No sumasumárum to Beck reisen nabízí za skoro 13tis. Já jsem se dnes ptal v jedné známé a spolehlivé cestovní kanceláři a světe div se, nabídli mi stejný pobyt (7 nocí na 4 hvězdičkové lodi all in) za 11 500,- Pravda nutno dodat, že to byl last minute, ale prý ještě nejsou katalogy na zimu (přál jsem si jet v listopadu) takže pak bych mohl využít first minute, což je to stejný a předpokládám, že když je to mimo sezónu, bude to možná ještě o něco levnější. Tak lidi vás prosím, nenechte ze sebe dělat blbce...

cerveny

Chybu uděláte, když výhru nezahodíte.

durancea*
hodnocení

0x

Moje tchyně takhle "jezdí " s Beck International do Turecka. Nereagujeme na to. Pročetli jsme to, osobně mi to přijde, že se jim vyplatí lidi natahat na takový zájezd, možná , kdybych byla extrémně otrlá a měla dost času, tak bych jela, nevím, v podmínkách je jen tolik, že budete navštěvovat v rámci pobytu ty jejich prezentačky. A zkušenosti s tímto jsou ale zoufalé - nedávno psali (ne o Beck, ale obecně), že agresivita těchto agentur stoupá, že kolikrát vyvezou důchodce do terénu, tam z "provozních důvodů" vynechají oběd a zavřou je do nějaké místnosti, kde verbálně shazují jednotlivé jedince, až si něco fakt koupí... a konkrétně Beck: 1 členka naší rodiny nedávno jela na výlet do Starkl zahradnictví, bohužel s Beck - příbuzná je velice opatrná, i s takovým prodejem má zkušenosti a zatím si vždy koupila to, s čím je fakt spokojená, no a právě u Starkla firmě Beck krutě naletěla. nevím přesně v čem, nechce konkretizovat, bere to jako své selhání a jedná s Beck, vím, že čekala min.týden několik dní, že jí zavolají zpět, jak slíbili, no naivní. Ale jinak přirozeně chytrá a obezřetná ženská. Prostě to Beck "umí".

alf*
hodnocení

0x
... že jsem vyhrál 8- denní ...
Ty jsi se účastnil nějaké soutěže?
... obyčejným dopisem a ne doporučeným ...
kam by přišli kdyby reklamu rozesílali doporučeně.
Někde jsme četl, že to je opravdu zdarma jen si člověk platí dopravu a ta stojí zhruba jako když si koupíš zájezd u CK a ještě celý zájezd posloucháš výhodné nabídky.
doplněno 03.05.10 14:29:

Khon se modlí každý večer k Bohu:
"Bože dej, ať vyhraju první cenu v loterii..."
a modlí se tak den co den, týden co týden, měsíc co měsíc, rok co rok ... Když se takhle modlí
denně už dvacet let: "Bože dej, ať vyhraju první cenu v loterii ..."
ozve se náhle shůry Boží hlas:
"Khon, daj mi šanci a koupěj si aspoň jednou v životě los!"

berber
hodnocení

0x

Dobrý den,také to přišlo naším rodičům,tak jsme se přihlásili na akci co z toho vzejde.Volala jsem na Beck reisen a prý je to pravda.

Zdravím Beránková E.

alf*

taky dobré, za 14 Kč/min si nechat potvrdit nesmysl a jít poslouchat nabídku hrnců nebo přikrývek. To by mě zajímal obsah hovoru. To je jasné že neřeknou, ne nic jste nevyhrála, ale tohle je momentálně nejúčinější metoda jak sehnat nové hejly.

martin2

Typuju vás na 2 sady hrnců.

marenka*

Na druhou stranu, na tuhle cestu po Nilu si myslím paní dlouho nezapomene :D

malvinka*

Maří , lepší než faraonova pomsta*smich*,

turista
hodnocení

0x

Je to podvod , z uživatelů O2 pevných linek , jak píší , že jsme vyhráli plavbu po Nilu . Na zákaznické lince O2 nic nevědí , že by s Firmou BECK Reisen měli něco společného . Jenom nenaletět - už Vám dal někdo něco zadarmo . cestovatel po mapě

knopka*
hodnocení

0x

Vzpomněla jsem si když se s těmito praktikami začínalo-někdy snad před 15 lety-přišel nám do schránky dopis že táta vyhrál auto *smich* ,ale musí si koupit bundu podobnou co používali američtí letci za války už ani nevím za kolik korun,jaké bylo naše překvapení když půlměsta chodilo ve stejných bundách *smich*:D.Jenže tenkrát to byla nějaká jedna z prvních těchhle firem,ani už nevím jak se jmenovala a lidi to ještě nevěděli.

didas*
hodnocení

Tak jsem to hodil do koše. Díky všem za názory

prague325
hodnocení

0x

Dnes se na Aukru objevila aukce, kde se někdo snaží prodat tuto výhru za 8000kč.

stekanek
hodnocení

0x

Vřele doporučuji si přečíst odpověď p. Novotného na adrese spotrebitele.info/...

Z odpovědi cituji ...Z výhry se nakonec vyklubala pouze možnost získat tento zájezd s tím, že podmínkou je, aby na tento zájezd odcestovali dva lidé, kde já bych si (jako výherce) zaplatil pouze bezpečnostní a palivový poplatek a ten druhý plnou cenu zájezdu, což činí 26 279,-Kč. A aby toho nebylo málo, tak jsem se stal ještě objetí předváděčky různých produktů, jako např. hrnců.
Jinak osobně návštěvu prezentace firmy Beck doporučuji. Je to v podstatě zábavné, ale musíte mít skutečně hroší kůži, aby Vás k nákupu nějaké blbosti nezvyklali. Není to pro slabochy a pokud máte nějaké představy o pravdomluvnosti lidí, tak je před cestou zanechte v boudě Vašeho pejsánka. Na lámání Vaší vůle jsou agenti firmy Beck skutečně mistři. Sníst a vypít můžete vše a pak je třeba mít pouze milý úsměv a nejlépe sebou potvrzení o zabavení svéprávnosti. Když odoláte jste skutečně mistři a nebojte se, příště Vás už nepozvou. Bude to však zážitek a budete mít v hospodě dlouhou dobu co vyprávět.

milanhla
hodnocení

0x

ano taky mi to přišlo ...a myslíte ze je to pravdivé?...

marenka*

Neblázněte, chcete strávit dovolenou posloucháním o super hrncích? Celý den místo přírody u Nilu vidět nějakého kašpara v kvádru, který se Vám bude snažit vymluvit díru do hlavy? Nejhorší na tom je, že budete odveženi mimo ČR, ještě k tomu na vodě a nemáte možnost prchnout. Ani náhodou.

pt®
hodnocení

0x

Didas, dejte na svůj rozum. Pokud chcete dovolenou na Nilu, tak jen přes cestovní kancelář. Můžu Vám říct, že dcera strávila krásnou dovolenou v Africe od Alexandrie, přes Kahíru a Luxor po Abu Simbl a také 5 dní na lodi poNilu s návštěvou všech možných památek, ale jeli s cestovní kanceláří. Takže na výhru nedejte a poslechněte svůj rozum. To je můj názor. PT /stařenka/

majkelka
hodnocení

0x

Dobrý den, i já mám tuto zkušenost. Přibližně před měsícem mi přišlo oznámení, že jsem vyhrála 8denní plavbu po Nilu, že je to zdarma, musím si pouze zaplatit letenku a ještě něco, takže v závěru by mě to vyšlo na cca 10000 a na internetových stránkách této CK je tento zájezd uváděn cca za 12tis. Nereagovala jsem a před 2 dny mi přišlo v dpise, že jsem opět vyhrála plavbu po Nilu a že je to zcela zdarma, jen musím jet 10.6. na předváděcí akci do Prahy. Přijde mi to celé dost zvláštní, neboť jak píšete, čekala bych, že případná výhra bude adresovaná do vlastních rukou, dále že nebude podmíněna žádnou jinou účastí kdesi a hlavně i to, že jsem vyhrála už podruhé...

lucie*
hodnocení

0x

ahoj, taky mi to přišlo..dlouho sem nad tím přemýšlela, ale nakonec si výhru vyzvednout nebudu, protože co jsem o této firmě slyšela a co jsem se dočetla mi naprosto stačilo..u nich ZADARMO doopravdy zadarmo není! závej si na ně pozor! taky jsem z toho měla radost a těšila sem se.. :(

lidus*
hodnocení

0x

Tak dnes dostal dopis s výhrou manžel, pustil se do mě kam jsem zase dala jeho adresu, on zásadně adresu nedává a určitě nechodí na akce. Pokud máte zájem výhru vám přenechám a zadarmo!

taculove
hodnocení

0x

Dobrý den,

přesně takovou nabídku jsem dostala také. Vyluštila jsem asi před půl rokem křížovku a teď najednou takováto výhra. Přišel mi obyčejný dopis s instrukcemi, kde na mě bude čekat autobus, který mě zaveze na místo. Potíž je v tom, že v dopise není uvedeno, kam se jede, jaké výrobky mi budou předváděny, kolik stojí autobus a kdy a jak se vrátím domů. Jelikož už jsem slyšela o lidech, kteří na takovéto akce odpověděli, bojím se, že to nebude nic dobrého.

Ještě je v dopise uvedené tel.číslo, kde bych se měla dozvědět, o co jde. Jenže toto číslo je placené (60Kč/min). To ve mě vzbudilo nedůvěru. A také na dopise není uvedeno žádné jméno odpovědného zástupce, ani žádný podpis.

homosapiens
hodnocení

0x

Katastrofa Bůh s každým kdo jim to zbaští.Letí do koše,celá slavná výhra.Život je na takové pitomosti příliš krátký,no ne?!

vpamp
hodnocení

0x

Pokud používáte Firefox a máte nainstalovaný doplněk WOT ověříte si důvěryhodnost jeich stránek. Vzhledm k tomu, že zneužívají nezákonně firmy O2, která o této akci nic neví,jde o firmu podvodnou. Prostřednictvím doplňku WOT můžete jakoukoliv stránku ohodnotit sami. Přidejte hodnocení.

klaura
hodnocení

0x

Mojí babičce taky přišla "výhra" od Becku o kterém jsme nikdy neslyšeli. Nejvíc podezřelé mi přijde, že tam uvádějí že výherci jsou z řad uživatelů O2 - kde jako sebrali seznam uživatelů O2? Dále že jejich info linka stojí 14 Kč za minutu a spolu s výhrou získáte kartu na roční členství v hodnotě přes tři tisíce korun zdarma, pravděpodobně další rok již budete platit =)

Mě to zní hodně podezřele a reagovat na to nebudeme.

arno*
hodnocení

0x

Celou dobu tady čtu, jak Vás Beck napálil, že jste si museli něco objednat, ale kdo Vás nutil, jet s ním na nějakou předváděčku?Když jedu na nějakou takovou akci, tak musím počítat s tím, že tam budou lidi, kteří chtějí něco prodat, je to jejich práce, ale určitě nikoho násilně nenutí ke koupi, tak když něco nechci, tak to nekupuju a nebo to koupím, ale už držím hubu a neztěžuju si , že jsem tam musel koupit hrnce. To fakt nechápu, ty lidi to prodávají, je to jejich práce a za ní dostavají zaplaceno. Tak když mám k takovým akcím negativní postoj, tak tam prostě nepojedu.

alzd

sto procentně jseš někdo z firmy.

zanek*

ty budeš prodejce Robert, viď?

kh*
hodnocení

0x

Beck reisen *smich*,tak takových podvodníků je spousty.Před léty jsem takto měl vyhrát Kanárské ostrovy,dokonce to měly daleko lépe vytvořené,připravené.Jelikož jsem tam 100km dojel se ženou,ta se Vám tak vytočila,že jsme se trmácely takový kus,pro nic za nic,že na celý sál, obsazený lidmi, oněm lidem tak moc vynadala,že více jak půlka lidí odešla s námi,hned po té co nás vyvedly ven.Což mě osobně natolik urazilo,ale bohužel vyhazovačů tam měly tenkrát v přesile.Od té doby na podobné letáky reaguji kladně a nelituji peněz za dopravu,bych se těchto seminářů zadarmo zůčastnil.Jen je tam potřeba dojet s kamarády a dotyčným vysvětlit,že si jdete vyzvednout cenu zadarmo ,mimo zájezdů.Tak zatím se nám náklady plně vrací.

Nesnáším tyto podvodníky a přesto že vím,že mě sice neradi obdarují,moc jim to neublíží,kdyby tak byly ostatní důslední a dárky si vzaly dle jejich letáků.Jo a kamarád má již i vysavač za 42.000,-Kč a zadarmo,tedy 10min.pošťuchování.

Jsou to hajzlové a omlouvám se ,mě stoupne tlak,jen co na ně vzpomenu.

k.h.

tery*
hodnocení

0x

Díky za všchny názory..taky jsme to dneska dostali jako uživatelé O2 pevné linky..nebyla sem si jistá, jetsli jde o podfuk, tak sem pro jistotu mrkla na web...už ta pozvánka leží v koši..

5o

Proboha,lidi,vzpamatujte se a nedávejte ž á d n o u! šanci těmto podvodníkum.Jen tak zkrachují a ubude nešťastných a napálených lidí!

lucie*
hodnocení

0x

Tak jsem to také hodila do koše, protože jsem se před 15 lety už napálila s jinou firmou - nikdy více. Jsou to podvodníci.

hacek*
hodnocení

0x

I mne přišla obálka se zajímavou výhrou na plavbu po Nilu,zásadně vždy takovéto nabídky končí v koši.Ovšem zajímalo by mne, kde tato rádoby firma sehnala moje nacionále.Nejsem a nikdy jsem nebyla uživatekou O2.

Rada má ,na takovéto nabídky prostě nereagovat.

georges*
hodnocení

0x

Lidi, proboha, to jste opravdu tak nepoučitelní, naivní, nebo snad dokonce úplně blbí? Beck - to je synonymum pro podvod, stejně jako výrobky WS International pro šunt. Ovšem - komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci.

spotrebitele.info/...

doplněno 24.05.10 20:34:

A až Vám dojde mailem oznámení, že jste vyhrál v British international lottery, tak jim hned dejte číslo účtu, ať Vám tu půlmiliardu mají kam poslat.

petrklic*
hodnocení

0x

Dobrý den,

i já jsem obdržel tuto podivnou nabídkovou výhru od Beck společnosti. Doufám že Vám je jasné, proč by nám měl někdo něco platit jen tak ... Nakonec z Vás vytáhnou peníze jiným způsobem.

Považte,

proč by nám to posílali nedoporučeně na adresáta a máme vypisovat jakýsi lístek. Chtějí si krýt záda v případě sporu , vždyť

"ten člověk se sám přihlásil", tady máme lístek. S o2 mají společné jen to že opsali naše adresy z telefonního seznamu.

Takže opatrně.

akuza
hodnocení

0x

Nechápu, že ještě neskončili u soudu..dyť tam píšou lži ještě se tam nějakej debil podepíše (i když je top jen kopie). Taky je vidět podle universálního oslovení, že je to masivně pro každého. A když se tu sešlo už celkem dost lidí, kterým to přišlo, tak myslím, že to poslali mnohem více než 500lidem...si vemte, že hlavní cílová skupina jsou důchodci, který určitě negooglí, kde se o tom mluví

chickenx
hodnocení

0x

Také nám přišla tato výhra. Jsem skeptik, větší než obvykle-ale jela bych a chci zjistit kde bude ten velký háček-především kolik na konec bude celý zájezd stát a co si bude muset chudák výherce zaplatit 8 )

Tentokrát jdu do toho miluju podvodníky-takže tam přijedu zapnu diktafon a budu se ptát na věty z barevného letáčku, kde se píše: Vztahuje se k službám na přání-což je u všech míst, které jsou součástí nabídky-uvidíme jak to dopadne 8 )V případě problémů-ČOIka, nebo média ty by teď v krizi zabolely 8 )

ellis*

To je super, že jste tak odvážná a jdete do toho! A doufám, že nebudete lakomá a podělíte se s námi o své dojmy a zkušenosti. Přeji dobrou zábavu a velkou psychickou odolnost.*palec**slunce*

monca*
hodnocení

0x

Ahoj dneska jsme to taky obdrželi a taky to vyzjištuju v čem je háček... ale zatím netuším...chce se mi tomu věřit,ale nic není zadarmo tak nevím :)..ale budu sledovat zde připomínky

jesterka*
hodnocení

0x

dobrý den , také mi dnes přišla výhra.Pro mě je to o to zvláštnější , že se tam píše o klientech pevné linky O2 ,mezi kterými jsme byla vylosována .Já ale klientem O2 nejsme a ani jsme nebyla co si pamatuji.

Také nevím co si o tom myslet , snažila jsme se najít nějaké info na netu , ale nic moc.

Takže moc vám neporadím , jsem asi v podobné situaci.

Pěkný den

karola

Dneska jsem taky obdrzela vyhru na 8 denni plavbu po Nilu,prestoze jsem nikdy s O2 nic nemela.Jsou to podvodnici,kterym bohuzel jeste dost lidi sedne na lep.:D

jarous020

taky mam s tim zkušenost , vyhral jsem plavbu...ale zapoměly říct že si letenku hradíme sami, což letenka vyjde za min 20 tis pro jednoho,ale hlavní je že jsme vyhrály

nevericitomas
hodnocení

0x

I my jsme vyhráli tu plavbu po Nilu. Třeba říci,že oznámení o výhře se opravdu týkalo jen samotné plavby s plnou penzí a o dopravě nebyla zmínka.(to jsem si uvědomil až na místě předání poukazu). Takže,právě jsme se vrátili z akce předávání poukazů spojené s prezentací různých produktů. Ta byla vedena profesionálně,ne nátlakově, všichni účastníci byli opakovaně vyzýváni k tomu, aby pokud to či ono nepotřebují, nekupovali. Tím si promotér určitě získal důvěru a to se mu vyplatilo. Lidé nakupovali k mému podivu jako o závod. My jsme nekoupili vůbec nic a v tuto chvíli zatím plavbu po Nilu ničím nepokazili. Čeká nás ale ještě zřejmě několik dalších fází. Musíme odeslat na centrálu Beck podklady k rezervaci, na základě kterých nám budou údajně zaslány termíny odjezdů,abychom si mohli začít shánět letenky. Zatím jsem tedy žádnou levou neobjevil. Letenky se nechají sehnat zpáteční do Kč 5000,-,k tomu Eur 60,- delegátovi a Kč 900,- jako poplatek za zpracování rezervace. Sečteno celkem cca Kč 7500,-. Pokud nic dalšího nepřibyde, nebyla by to špatná cena zájezdu.
Doufám, že někdo další popíše jeho cenový i celkový vývoj.

vlhartman
hodnocení

0x

Dobrý den,

také mi přišla stejná nabídka, předváděcí akce jsem se, ze zvědavosti, zúčastnil. Výsledek je, že nikdy s BECK REISEN! Podívejte se na jejich internetovou stránkou, kde snadno zjistíte, kolik ve skutečnosti stojí plná cena zájezdu, který jsme údajně vyhráli. Když si spočítáte, že si musíte sám koupit letenku a k tomu další poplatky, tak Vám to dojde.

Není také problém zjistit skutečnou cenu jimi nabízeného zboží. Je asi tak 5 x předražené.

Přeji Vám, abyste nenaletěl.

Hezký den přeji,

V.Hartman.

zanek*

Je to přesně jak píšete. Prezentace jsem se zúčastnil jen proto, abych viděl jak to probíhá. Byl to hardselling jak z učebnice, chlapcům bych dal jedičku. Až na prodejce, který si říkal Robert, to byl pěkně namistrovanej týpek, který u mě narazil. A to teprve začal být vostrej. Ale škoda slov, mi nic nekoupili a na jejich zájezd nepojedeme. Beck pro nás na vždy zkončil a to zdaleka nejsem v důchodovém věku. Jsou předražení a to dost podstatně. Dnes jsem v jedné známé a solidní CK obdržel nabídku na stejný pobyt (all in) i s letenkou a taxami za 11 500,-

vlha

Vážení, stačí si najít internetovou stránku Beck Reisen, tam snadno najdete zájezd, který jste údajně vyhráli.Porovnejte a bude vám jasno.

Při prezentaci hošan několikrát zdůrazňoval, že dělaji jem reklamu a v žádném případě nic neprodávají. Pak se snažil prodat co se dalo. Jedna paní, která "vyhrála" sadu nožů, k tomu darem dostala ještě vysavač a deku - pod podmínkou, že si další deku koupí. Za 14 tisíc! Tak si ji koupila a jela domů celá šťastná, kolik že na tom vydělala. Zaplatila 14 tisíc - a všechno, co si vezla, mělo celkocou cenu do 5 tisíc. Věřte, nebylo těžké si to ověřit na internetu.

A nabízené Dolomity za 5 tisíc? Když si doplatíte stravu a všechno ostatní, a pak to porovnáte s jinými CK, tak se vám protočí panenky.

VLHA

petula*

Zdravím všechny (ne)šťastníky...

Také jako vy všichni, co píšete, jsem obálku s výhrou obdržela.

V evidenci mě mají od doby, kdy mi moje kamarádka nabídla zájezd za výhodnou cenu od tety, která je u Becku.

Zájezd byl do Turecka za cenu asi 5 500 Kč včetně letenky, ubytování 4* a polopenze. Kdo víc nechtěl, nemusel nic víc platit a jel. My jsme nebyly důchodci a chtěli jsme z Turecka vidět více než jen hotely a tak jsme si koupily volitelný balíček se vstupnýma do historických objektů, výlety na loďce a obědy ... to vše bylo za 100 Eur. Myslím, že cena byla adekvátní k tomu, co bychom za toto všechno normálně zaplatily samy. A měly jsme na celý týden o zábavu postaráno.

Nesmím však zapomenout říci, že obchodní prezentace nás neminula, ale proběhla během jednoho dopoledne, dále s námi žádní obchoďáci již nebyli.

Starali se o nás místní průvodci, kteří opravdu znali to, co měli. Naše česká průvodkyně byla také zcela profesionální a překládala nám vše do češtiny.

Musím tedy opravdu upřímně konstatovat, že se mi zájezd do Turecka jednoznačně líbil (85% plus, 15% minus).

Tak mě tedy ten Egypt docela i láká... jen vím, že nějakou prezentaci musím přetrpět, ale dopředu vám říkám, že žádné hrnce apod. věci si od nich kupovat nebudu. Stačí když na to obětuju jeden den volna v práci.

Uvidím, jak to bude s tou letenkou.

ludmilarybenska
hodnocení

0x

Nemusíte se bát já jsem byla pro poukaza včřera nic se tam neprodávalo a dokonce jsem dostala los a na něj jsem vyhrála další 4 zájezdy, robot, za který firma dostala zlatou medaily a k tomu vapori, to je parní vysavač s parní žehličkou a k tomu jsem pro vnučku dostala nádherného medvédka. Firma tram prodávala jen konvice za 1499 Kča nic jiného. Hovořila jsem s mužem, který to uváděl a říkal mi, že ti co vyhráli jim udělají velkou reklamu a zadarmo. Výhry si dají do nákladu a sníží si daně.

Tak sipro zájezd klidně jeďte a nebojte se , nebudou Vám nic nutit.

marenka*

Paní Ludmilo, vy jste z Trutnova?

ruuu
hodnocení

0x

Zdravím všechny,

tak jsem dnes absolvovala jejich slavnou předváděcí akci a to jen díky výhře mé babičky...Děda poslal křížovku a tuto plavbu vyhráli, nic bližšího jsem nevěděla a byla jsem přemluvena k cestě na předváděčku... Bohužel až teď zjištuju, že to byla asi chyba... Babička má vysavač ,, FORWERK" a je s ním velmi spokojena a vysavač této firmy ji přijde po předvedení ještě lepší, a tak když vyhrála příspěvek 30 000, sadu hrnců a žehličku, tak mě ke koupi přemluvila... Teď nevím, zda jsem udělala správně...

Vám však děkuji, jelikož po přečtení všech postřehů ji zájezd opravdu vymluvím a to rychle... Jen neumím dost dobře hledat, kde jste kdo našel stejný zájezd za menší cenu...co jsem potkala vyjde od 25 000 víš... Pokud někdo máte odkaz, budu za něho ráda...

Jinak kdo se ještě nenachytal, doporučuji se těmto akcím raději vyhnout! Také jsme tam jeli s tím, že nic nekoupíme...

hel*

Dobrý den, dnes jsem také vyhrála sadu hrnců ale podmínka byla zakoupení vysavače za cca 30 000,- Kč. Zajímá mě jakou máte s nádobím a vysavačem zkušenosti, jestli to odpovídá ceně. Děkuji.

marenka*

Vyhrála sadu hrnců *zed* Vždyť si ty hrnce zaplatíte v tom vysavači, tak jakápak výhra? To se necháte opravdu takhle napálit? *sok*

Já mám suprový vysavač za 4500,-Kč a nerez sadu hrnců, opravdu kvalitní (vařím v nich už 7let a jsou jako nové) za 2 500,- Kč.

To je jako kdybych vám prodala boty za 1000,- s ponožkami zadarmo. (ale ty boty by mě stáli 500,-)

kacenka1505
hodnocení

0x

dobrý deň,nám dnes tiež prišiel taký list a znáňam info o pravdivosti toho listu..zistili ste nieco? prosim odpiste mi na kacenka1505@gmail.com,dakujem

kmihomolka

tak si představte, dědovi už to chodí dlouho. Vždycky to končí v koši. Nevěřte tomu! A navíc děda vůbec 02 nemá.

Knihomolka

tatimo
hodnocení

0x

Dobrý den,dnes jsem byl na předání dokladů k této akci.Jde o toto.Je nutno zaplatit dopravu letadlem v ceně 13 000,-Kč!Jinak ostatní co se píše v nab.jež jste dostal o lodi a jídle je pravda.Tak pokud chcete jet musíte vydržet přednášku,masáž o nádobí,vařičích a vysavači a na závěr obdržíte slevovou platinovou kartu na rok pro slevy na zájezdy od BECKA.Dokumenty ohledně ceny dopravy a pak popis o plavbě po Nilu(plná penze,60 euro na bakšišné,výlety se platí na místě)To je asi vše - podvod to není nabídli to prý 500 lidem jež vylosovali O2 ze své databáze.S pozdravem účastník seance BECK

bajza
hodnocení

0x

Byl jsem též na prezentaci.
Naštěstí jsem nic nekoupil.
Bylo tam řečeno, že výlety lze kupovat i jednotlivě v ceně 10$ až 15$. V Beck reisen to popřeli. Jedině možné ale ne povinné je zaplatit si celý balíček za 150 Euro. Na prezentaci naopak radili vzít si $ , přý to tam berou 1:1. Dále na prezentaci tvrdil, že kdo si vezme letenku od Beck reisen nebude muse plati 60Euro za vízum. V Beck reisen to opět popřeli.
Cena takto vyroste na cca 18000Kč.
To není zas tak špatná cena. V last minute těsně před odjezdem je možné docílit nižší.

michalitka
hodnocení

0x

Pozor na server Aukro, kde se lidé pokoušejí tohoto "výhodného" zájezdu zbavit za ceny v rozmezí 4.000- 50.000Kč a ještě uvádějí, že se jedná o 50% slevy apod. Občas prodejci uvádějí, že zájezd vyhráli, ale nevyužíjí, což mi přišlo celkem podezřelé, když se jednalo už o desátý případ na Aukru. Říkala jsem si, co je to za firmu, která rozdává výhry jako na běžícím páse a kontaktovala jsem některé prodejce, co přesně zájezd zahrnuje a která firma ho nabízí. Jak jsem zjistila, v ceně je pouze ubytování a plná penze. Letenky si musíte hradit sami, což do Egypta není vůbec levná záležitost, mnohdy jen za cenu jedné letenky stráví průměrný Čech nenáročnou last minute u moře se vším všudy, nemluvě o návštěvě památek, které také nejsou v ceně a bez kterých by jistě zájezd neměl smysl. Je třeba hradit i vízum a další nezbytné výdaje! Není proto divu, že takováto "výhra", kterou lidé do schránek obdrží, je pro většinu neatraktivní, protože musí tak jako tak kvůli letenkám a památkám vypláznout minimálně 40.000 Kč z vlastní kapsy a snaží se na zájezdu vydělat prodejem, místo aby na první pohled podvodnou nabídku vyhodili do koše. Pozor na tyto nekalé prodejce. Nic nevyhráli. Ve skutečnosti Vám pouze prodají možnost si místo nich koupit tento zájezd, na který by oni tak jako tak nejeli. Pokud do Egypta, tak se slušnou cestovkou. A opravdu výhra, kterou mi musíte zaplatit, není výhra.

cerveny
hodnocení

0x

S touto pochybnou cestovkou jsem jel do Turecka. Cena byla příznivá. Bohužel až na místě zjistíte, že se vás v následujících doplatcích ( tzv. balíčcích ) snaží oškubat o další peníze. Kdo si balíček nekoupí je veřejně označen za ignoranta a všichni průvodci dostanou příkaz takovýmto lidem nepodávat žádný výklad a ani delegátské služby. Nakonec vám neposkytnou ani návštěvy památek, které jsou uvedeny v katalogu, bez zakoupení balíčku. Jednání delegátů je směřováno k psychickému nátlaku na turisty, aby z nich vyrazily co nejvíce peněz. Nakonec si beze studu řeknou o peníze pro řidiče autobusu nebo jiný personál ( asi 5 euro na osobu ). Tyto peníze si pak nestydatě rozdělí mezi sebou. Od té doby vím, že s BECKem již nikdy nikam nepojedu. Nervy mám jenom jedny.

wlada

Vážení, v roce 2010 jsem byla s cestovkou BECK na zájezdě v Turecku. Mohu jen ze své zkušenosti potvrdit, že jsem byla spokojená. V letošním roce jsem se vydala do Egypta na 8 denní plavbu po Nilu. Opravdu to nemělo chybu. Byla jsem tam s vnučkou, která byla také velmi spokojená. Předem jsem si zjistila, kolik nás bude zájezd stát a co vše to obnáší. Výletů jsme měli hodně, viděli jsme také mnoho a zážitků bylo nepřeberně. Takže vážení - shrnuto: nemůžete čekat od žádné cestovky nic zadarmo a nevěřím, že nějaká cestovka je lacinější. Když jsem ještě chodila do práce, s kolegama jme procestovali Itálii a Chorvatsko na vlastní pěst a už v té době každá dovolená něco stála. Ale věřte, že zážitky z dovolených zůstanou krásné. Jen je musíte využít. A hlavně se musíte předem zajímat o vše, co se jedná o zájezdě. Opravdu - nikde nedostanete NIC ZADARMO, vždyť i Vy v práci se snažíte vydělat co nejvíce, aby výplaty byly co největší. Wlada

ellis*
hodnocení

0x

Tak pro výstrahu všem těm, co hájí postup uvedené firmy:

novinky.cz/...

Nekoupíš - dostaneš nadílku, kterou jsi nečekal!:-P:-P:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]