Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda v kauflandu

Od: papirek odpovědí: 9 změna:
Brigáda v kauflandu? Jaké máte zkušenosti? Pokladna, doplňování, za olivovým pultem? 135/hod v hrubém, kolik je to v čistém? Slyšel jsem, že je to otročina.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dokážu aspoň přibližně odpovědět na Vaši otázku ohledně mzdy, ale potřebuji vědět, jaký druh pracovně-právního vztahu jste uzavřel, kolik máte měsíčně odpracovat hodin, zda je to Vaše jediné zaměstnání, zda nejste souběžně v evidenci ÚP (tzv. nekolidující zaměstnání) a zda si uplatňujete slevu na dani na poplatníka (podepsal jste daňové prohlášení?). Pojem "brigáda" zákoník práce nezná. Pravděpodobně pracujete na dohodu o provedení práce nebo na dohodu o pracovní činnosti.

papirek
hodnocení

Zatím jsem nepodepsal nic, ani jsem u nich nebyl na pohovor ani jsem jim nepsal, jestli mám zájem. Teprve si brigádu hledám. Tohle je jedna z možností. Na úřadě práce nejsem, i když bych vlastně už měl měsíc být.
A hradite si zdravotní pojištění, když píšete, že jste měl už měsíc být na ÚP a nejste?
papirek
hodnocení

No však zatím ne. Do konce září mi to hradila škola a já se ještě nerozhoupal tam zajít.

papirek
hodnocení

A adminům a zakladateli děkuji za skvělou věc, jíž jsou tyto stránky. Přehledné, bez přihlašování, funkční.
*palec* *palec*

hodnocení

0x

Hodinová mzda v čistém se z hrubé nedá spočítat, když není např. údaj o slevě na dani. Ale když bych předpokládala, že slevu uplatníte, velmi zhruba to může být kolem 105 Kč na hodinu v čisté.Vždycky to závisí na počtu odpracovaných hodin. Pokud byste pracoval na DPP do 10.000 a měl podepsané daňové prohlášení, pak hrubá = čistá. Opravdu bez bližších údajů nelze odpovědět jednoznačně.

papirek
hodnocení

Děkuji, však zhruba mi to stačí.

danny*
hodnocení

0x

Pracovala jsem brigádně v kaufu za kasou. Skončila jsem tam, protože tam absolutně nefungovál plán směn. Přijela jsem na určenou šichtu a do šatny za mnou přišla šéfka, že mám jet domů. A to se stalo nejednou. A nikdo Vám neproplatí zbytečnou cestu, ani ten čas co obětujete... Pak se stávalo, že jsme všichni brigádnici měli třeba jen jednu 5 hodinovou směnu na celý měsíc, a to se fakt vyplatí :D Za mě kaufland už opravdu ne.

papirek
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]