Trávíme teď hodně času doma, tak koukáme na filmy. Ale už mi dochází inspirace. Poradíte? Nemám ráda filmy hodně staré. Ani sci-fi, ani ty, kde se hodně střílí. Mám ráda když má film trochu nečekaný konec, vyvolá napětí, psychologické, atp. Může být i dobrá komedie Tipy ode mě: Shawshank, Sedm životů (je jich více, myslím What happened to Monday), Lucy, Všemocný, Vlk z Wall Steet, Život Davida Galea, Čistá duše, Constantine, Případ c. 39, Potomek, Identita, případy oddělení Q, Sběratel polibků, Zloděj životů, Sirotek, Co jsme komu udělali, projekt Lazar Díky
Dobrý den. Napadá mě Tah jezdcem, Sedm, Vraždy podle Ježíše.
nella
@gamapolis Díky, tah jezdcem neznám, zkusím. Ty další dva (myslíte určitě Vraždy podle Jidáše ) jsem viděla). Ale díky, tohle jsou přesně filmy, které se mi líbí
Teď dávají každý pondělí večer na ČT 1 Labyrint. Vcelku dost dobrá záležitost. Bude končit první sedmidílná řada a hned následuje druhá sedmidílna řada.
nellka
Jenyku díky, už jsem viděla. Z tvorby ČT se dá vybrat dost celkem slušných seriálů a minisérií. Super bylo asi 3 nebo 4 dílné s Vetchým, hraje kriminalistu za kterým přijde dcera že někoho zabila. Nevzpomenu si na název, ale bavilo nás to
Zkuste mrknout na ivysilani na minisérii Vodník. Fakt jsem měla husí kůži, dobré to bylo.
nella
@inzinyrka Díky, taky viděli. A máte pravdu, bylo to super Já se fakt snažím hledat, takže už jsme spoustu viděli. Ale třeba inspirujeme další Moc díky za všechny tipy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.