Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento inzerát důvěryhodný?

Od: bublaaa* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, narazil jsem na tento inzerát na bazoši: ostatni.bazos.cz/...
Že nějaká studentka chce někomu darovat PS4 s 5ti hrama. Po kontaktování odepíše, že kvůli lockdownu je už na Slovensku a že jedině poštou za 180,- které chce předem na konto. A to mi napsala i přesto, že má inzerát už přes 240 UIP shlédnutí za pár hodin, jako kdybych byl první zájemce. Vzhledem k okolnostem mi to přijde jako podvod. Nemýlím se?
.

Není mezi vámi někdo, kdo jí peníze už poslal?

doplněno 24.10.20 16:43:

Díky za reakce. Mně je to v podstatě také jasné, že je to podvod, inzerát jsem už nahlásil na bazoši jako závadný, ale nic se zatím neděje, nejspíš čekají na víc podnětů. Tak nikdo prosím nenaleťte na takové primitivní triky :) Ještě doplním screen inzerátu, kdyby náhodou zmizel, abysme měli na děvče památku.

Je tento inzerát důvěryhodný?
Je tento inzerát důvěryhodný? #2
Je tento inzerát důvěryhodný? #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Samozřejmě podvod. Nicméně zkuste napsat,že známý na slovensku se může stavit osobně :) Nejspíš už neodpoví, nebo už bude zboží bohužel pryč.

hodnocení

3x

Nešla bych do toho, taky mi to přijde jako podvod.

senior
hodnocení

3x

Ať to daruje někomu na Slovensku.

Inzerát vyšel dnes, 24.10. Nevím, jak dlouho trvá vložení a otištění, naskýtá se otázka, to dříve nevěděla, že bude cestovat zpět?

pet32
24.10.20 16:35
hodnocení

3x

Podvod.

hodnocení

2x

S bazošem jsem skončil už dávno. Možná to odnese i pár nevinných, ale podvodníků je tam víc než dost.

Mám spoustu dobrých zkušeností. Ale člověk musí řešit vše osobně popř přes někoho známého, kdo má cestu kolem...

Tak Bazoš samozřejmě je normální inzertní servis jako každý jiný.Nevidím důvod proč končit.Podvodnící jsou všude na světě a kolem nás.

Podstané je používat hlavu a rozum.O tom to je.

Jestli někdo vidí inzerát např.Prodám nový Iphone nevyužitý za "500kč".Peníze pouze předem na učet a hlupáci za vidinou super nákup mu tam začnou posílat peníze tak dobře jim tak...

pp
hodnocení

2x

Když už člověk má nějaké pochybnosti, tak je rozumné nejít do toho Někdo chce zneužít situace kolem lockdownu a namazat si kapsu od důvěřivců.

hodnocení

0x
nejspíš čekají na víc podnětů.-nemyslím,spíše nechávají čas aby víc "důvěřivců" poslalo poštovné.Ona korunka ke korunce a má bezpracně vyděláno.

eman
hodnocení

0x

Svatá prostoto! Na tohle se vážně muže někdo zeptat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]