Nejste přihlášen/a.
Ukončete to a najděte si jinou. Takovou, která Vás bude mít ráda, bude Vás respektovat a vážit si Vás (tato si zřejmě neváží dostatečně ani sama sebe). Takovýto vztah-nevztah, plný pochybností a nejistoty, je pro vás oba dva jen ztráta času. Ona ať si žije po svém a Vy též.
To je těžký.
Ale řeknu Vám, žena vždycky ví, koho má ráda, ke komu cítí svoje nejvřelejší city.
Dotyčný přítel mohl jít k nějakému kamarádovi, kolegovi z práce, nemusel utíkat z domu-bytu, ale řešit situaci s manželkou, ve své rodině, mohl ke svým dětem, rodičům, příbuzným, řešit ubytování se zaměstnavatelem, při nejhorším přespat v autě.
Poskytla přístřeší známému v nouzi. Ale mají dořešeno, na jak dlouho? Jak to budou řešit dále, nebo spíše ten dotyčný?
Je vidět, že má paní dobré srdce, ale u Vás to vidím na promluvě a nějakém řešení. Nejste přece děti, máte zkušenosti, tohle se dá velice rychle domluvit a ukončit, pokud chce být s Vámi, tak ať se k Vám okamžitě nastěhuje. To je nejlepší příležitost, jak se dát dohromady.
od situace už uběhlo 14 dnů, rozhodla se pro život s ním, mě se neustále omlouvá, že ona je ta špatná...myslím, že je konec...já se v tom už nevyznám, nerozumím tomu, někdo vám říká jak vás miluje a během hodiny je vše jinak...nechápu to..
Nemilovala. 100%.
Kdyby ano ze srdce, tak už by u Vás byla před 14 dny s taškou narychlo naházených věcí.
Přerušte s ní kontakt. Uleví se i jí.
asi milovala dva muže, on u ní bydlel a setkala se semnou ještě dvakrát, vždy, že chce, aby se vystěhoval, pak se vrátila domů a zase ji ovlivnil a znova změnila názor...
Ne, nemilovala dva muže.
Opravdu milovat můžete jenom jednoho. Za tvoji lásku, šel bych světa kraj ...
potom nerozumím, proč se semnou ještě dvakrát sešla a vždy s tím, že chce být semnou...nejde o peníze sex ani nic podobného..
Člověk se někdy neumí hned rozhodnout, jak tam není ta 100 % jistota lásky, možná jí bylo s Vámi dobře, ale i s tímto ženatým jí bylo dobře. Sáhla po jistotě, přece jenom ho znala asi více a delší čas.
Nebo Vám nechtěla natvrdo ublížit.
Připadá mi, že paní sama neví, co vlastně chce. Ten ženatý přítel je její manžel? Nebo je ženatý někde jinde a s tou paní to táhl?
Pokud to je manžel a paní se rozhodla pro další život s ním, nedá se nic dělat. Pořád lepší, než abyste s ní žil Vy a ona běhala za ním. To by Vás teprve mrzelo.
Takhle se to vyřešilo a Vy víte, že už nebudete lovit mezi vdanými. Najděte si svobodnou, nezadanou, pokud možno i bezdětnou a uvidíte, že budete spokojen. Jaga.
nene, je ženatý s jinou ženou a pořád ji říká, že se rozvede, neustále řeší problémy se svou manželkou...ona není vdaná, já myslel, že to s ním má vyřešené...mne přesvědčovala neustále, že mne miluje a plánovala se mnou život, dokud se nevrátil
Mělo Vám zablikat výstražné světýlko, když jste se dozvěděl, že to paní táhla se ženatým.
Já jsem v něčem zásadová a staromódní.
Já vím, že je jiná doba, ale když důvěra, tak se podle toho i chovat.
Máte pravdu, zase jsem naletěl, tvrdila, že se on o ní už nezajímá, tvrdila, že mne miluje atd...působila, že je moc hodná...člověk se učí celý život...
Máte přítelkyni a ta má dalšího chlapa v bytě. Asi by byl div, kdyby se spolu dívali jenom na televizi. Kdyby chtěla mít jenom vás, tak neudělá takovou věc Co s takovou. Lepší jít od ní. I kdyby jste o ni bojoval a vybojoval, nebudete už mít takovou tu jistotu, že jí můžete věřit jako na začátku vztahu. Ale třeba vám to zrovna až tak nevadí, když jí máte hodně rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.