Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krev v moči

Od: jardax odpovědí: 9 změna:

Dnes ráno když jsem vstal z postele jsem šel na malou stranu a močil jsem snad čistou krev. Ale vůbec nic mi nebylo a včera večer také ne, cítím se dobře. Ovšem v minulých třech dnech jsem prošel velmi těžkým stresem, způsobeným jistou kolizí v rodině. Nemohl jsem jíst, sevřený žaludek a spánek tak dvě hodiny za den. Teď jsem šel podruhé a znova snad jen krev a ještě jakési krevní sraženiny. Může to mít nějakou spojitost? Až teď začínám cítit mírné pálení v močových cestách.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

9x

Zdravím, tohle je na okamžitou návštěvu pohotovosti, neodkládejte to, můžou být zasaženy ledviny.

jardax
hodnocení

Díky Vám a všem za názor. Ráno než jsem se stačil obléknout, že pojedu na pohotovost se mi udělalo najednou zle a ovezla mě rychlá. Na urologii už jsem lezl po zdi a byl na kapačce na bolest. Je to zánět močáku jak prase, plus nějaká cysta na ledvině se kterou musím dál po doktorech jestli to není nádor. Do teď jsem ležel jak Lazar, pomohly mi antibiotika Xorimax 500.

Takže dík všem ještě jednou.

iv®
S tímhle není radno si zahrávat, pokud se objeví třeba jen pálení či řezání, nebo tmavší moč, dá se to rozehnat třeba Urinem, dostatečným příjmem tekutin, ale krev v moci už vyžaduje preleceni ATB. Přeji Vám brzké uzdravení a příště na nic nečekejte.

hodnocení

7x

Může to mít mnoho příčin. Ale nenapadá mne žádná, která by nevyžadovala lékaře okamžitě.

pet32
hodnocení

6x

Rychle k lékaři.

zevz
hodnocení

5x

Mně jednou zjistili krev v moči,ale až laboratorně. Na urologii mi našli kamínek a k tomu zánět ledviny. A vy, když už krev jenom močíte, tak to muste hned k lékaři a nebo večer na pohotovost.

jabraka*
hodnocení

4x

Před lety jsem prodělal také podobnou situaci,po dvou dnech horečnatého stavu jsem při močení konstatoval,že nemočím nic jiného než černou kávu.Lékařka mě předala do rukou nefrologické ambulance a posléze na hemodialyzu.Selhání ledvin je život ohrožující§-

JABRAKA

hodnocení

1x

Slušný zánět močových cest. I když nemáte velké subjektivní problémy, nečekejte až začnou a švihejte na pohotovost.

hodnocení

0x

v lakarně bych si koupil zkumavku na moč ráno se do ni vymočte najde si u vás městě urologickou ambulaci nebo urologickou ambulanci v nemocnci ve vášem městě ti vám pomohou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]