Nejste přihlášen/a.
Dnes ráno když jsem vstal z postele jsem šel na malou stranu a močil jsem snad čistou krev. Ale vůbec nic mi nebylo a včera večer také ne, cítím se dobře. Ovšem v minulých třech dnech jsem prošel velmi těžkým stresem, způsobeným jistou kolizí v rodině. Nemohl jsem jíst, sevřený žaludek a spánek tak dvě hodiny za den. Teď jsem šel podruhé a znova snad jen krev a ještě jakési krevní sraženiny. Může to mít nějakou spojitost? Až teď začínám cítit mírné pálení v močových cestách.
Zdravím, tohle je na okamžitou návštěvu pohotovosti, neodkládejte to, můžou být zasaženy ledviny.
Díky Vám a všem za názor. Ráno než jsem se stačil obléknout, že pojedu na pohotovost se mi udělalo najednou zle a ovezla mě rychlá. Na urologii už jsem lezl po zdi a byl na kapačce na bolest. Je to zánět močáku jak prase, plus nějaká cysta na ledvině se kterou musím dál po doktorech jestli to není nádor. Do teď jsem ležel jak Lazar, pomohly mi antibiotika Xorimax 500.
Takže dík všem ještě jednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.