Kde lze zakoupit v IE/UK domácí výčep i se soudkem piva
Od:trnodpovědí:5změna:
Rádci, obracím se na vás s neobvyklým dotazem. Na internetu jsem našel e-shopy (v Irsku / UK), kde lze zakoupit domácí výčep, leč nenabízí k němu soudky piva. Poradí mi někdo znalý, kde bych mohl na internetu zakoupit výčep vč. soudku piva a nechat ho doručit člověku (jako dárek) v Irsku? Děkuji mockrát.
Co tohle? alza.cz/... Píšou tam, že je to kompatibilní se všemi 5l soudky. Koupit soudek v ČR je naprosto bez problémů ať už na netu nebo v kamenném obchodě a v Irsku jsou ty soudky běžně k dostání též. Viz Aamazon.
Díky za odpověď, jak jsem ale psal, není problém koupit v irském eshopu samotný výčep, ale nenašel jsem eshop (v IE/UK), který má v nabídce i ten soudek, aby to přišlo obdarovanému kompletní...
Eso soudky 5.l už dneska většinou ani pípu nepotřebují. Mají dole vytahovací kohoutek. Jestli chceš "normální" pivo a ne jen propagační 5.l soudek, obrať se na obchodní oddělení pivovaru. Vetší pivovary běžně prodávají do světa pivo balené v plastových obalech s hrdlem na pípu. Třeba Primátor to tak dodává do Ruska do oblastí odkud by se nevyplatilo vozit zpátky prázdné KEGy. Pípu si pak půjčí adresát v místní půjčovně.Pořádali jsme s odbory exkurze po pivovarech a tak jsem to často ve skladech videl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.