Dobrý den, mám nastupovat do Tesca na HPP na zkrácený úvazek. Smlouvu budu podepisovat po zdravotní prohlídce. Budu dělat 4 hod.denně. Prý mohu kdykoliv, když bude potřeba, zůstat v práci o 1 až 3 hodiny v práci déle. Proplací to Tesco normálně, je to vůbec tak, že hodiny navíc mohu odpracovat? Všude v hodnocení Tesca čtu, že právě toto moc neumožňují...prosím, jestli v Tescu někdo pracuje, můžete mi napsat Vaše zkušenost a spokojenost či nespokojenost? Děkuji za odpovědi
Co jsem slyšel o tescu, tak tam panují divné poměry. Přijdeš na 6ti hodinovou směnu ale po hodině se ukáže, že je málo zákazníků tak tě pošlou domů a řeknou že máš přijít za dvě hodiny pomáhat ve špičce. Potvrdilo mi to víc lidí takže fenomén jedna paní povídala bych v tom neviděl. To ale bylo v dobách, než lidl a kauf zvedl platy. Možná že dneska už si musí zaměstnanců víc vážit aby jim tam měl kdo dělat a neutekli jim všichni ke konkurenci.
dana*
Tak já jsem přijata na zpracovatele internetových objednávek, tak budu doufat, že tam toto hrozit nbude-prijit do práce a zase jít domů atd...no uvidíme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.