Nejste přihlášen/a.
Nechala jsem si udělat testy DNA na My Heritage /posílá se do USA/. Výsledky byly v procentech, kolik mám v sobě Skandinávce, Skota a Angličana, Balkánce, atd... A teď mi chodí do počítače každou chvíli kontakty na lidi /samé cizince/, kteří mají se mnou nějakou část řetězce DNA shodnou, jakože to jsou mí prabratranci a prasestřenice. Jsou to tací, co se u nich nechali testovat a tudíž jsme v jedné v databázi...
S vlastní sestrou mám 40,7% shody.. Ona tam má Itala, já zas víc toho severského, u mého syna je zase víc Balkánu. Nejspíš ze strany jeho otce.
Už vím, že nemohu nikde na Václaváku vyřvávat Čechy Čechům, protože tu střední Evropu tam skoro nemám. Holt jsme území, kterým prošla všelijaká tažení a sotva tu bude někdo čistokrevný našinec.
Je to moc složité a nedá se odpovědět jednoznačně. Tady máte dlouhý článek, přečtěte si ho až do konce, možná v něm najdete odpověď na Vaši otázku. Najít můžete i jiné informace a pokud Vás to opravdu hodně zajímá a chtěla byste do něčeho podobného investovat, tak to možné je. Ale určitě nikdo nezjistí podle DNA třeba to, že Váš praprapra... dědeček žil v Sendražicích u Kolína. Tak kouzelné ty testy zase nejsou.
Zapomínáme, kdo všechno územím naší republiky prošel. Všichni, všechny národy a všechny státy a království. Švédi, Němci, Rusové, Poláci, Italové, atd. Jen snad Eskymáci a Indiáni ne. Všichni plenili, znásilňovali, zanechávali potomky. A ve válce Američané všech barev se kamarádili s našimi ženami.A ti všichni také už neměli DNA původní, take už byli mix. Kdysi mi povídal Kubánec, jak neexistuje čistá rasa, pouze Židé si hlídají čistotu rasy. Např., ža byl na návštěvě, hostitelka blondýny a s modrýma očima a cestou na wc zabloudil do kuchyně a tam seděla hostitelčina babička, černá jako viks.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.