Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje karantena

Od: elle odpovědí: 6 změna:
Zdravim, mam na vas otazku. Pokud mi bude nahlasena karantena, treba nekdo pozitivni me nahlasi, ze byl se mnou v kontaktu, tak hygiena me kontaktuje a naridi mi test. Muzu v teto situace zustat izolovan doma 14 dnu a na test vubec nejit? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

elle,

Muzu v teto situace zustat izolovan doma 14 dnu a na test vubec nejit?
Jako že budete doma na dovolené? Klidně. Ale neschopenku Vám napíše lékař, pokud budete mít tu karanténu, pak Vás bude kontaktovat několikrát. Na test Vás klidně pošle i obvoďák.

Když Vám někdo nahlásí, že jste v karanténě, pak test, a Vy nechcete (proč?), tak Vás fyzicky nikdo nenaloží a nepředá k testu. Zdali pokuta, to by záleželo na zdůvodňování.

hodnocení

2x

To jako, že vám u testu utrhnou hlavu? Pokud vám nařídí test, je to zdarma.

A příjdou si pro něj domů a odvedou ho v klepetech na test? Tak jsem obavu tazatele pochopil já.

jenda2*
hodnocení

2x
Na prikladu Argentiny se ukazuje, ze cely svet nema paru, co s Covid-19. Prymula jen kopiruje jine staty a vi dobre, ze to k nicemu neni. Argentina je zavrena 200 dni a pocty pozitivnich stale rostou. Pokud jste naivni, budete verit vlade. Ta ale lze a pozadovane podklady v zadnem pripade nezverejni. Protoze by potvrdila nesmyslnost opatreni. Uz je pravdepodobne, ze vir je umely a mozna byl vypusten zamerne. Mohl to byt nejaky muslim. 8 miliard lidi a nikdo nevi jiste nic. Jen ti nekteri...

re4zon
hodnocení

0x
No me by zajimalo, jak vas hygiena kontaktuje, pokud nebudete chtit. Jsou lide, co nezvedaji telefon (navic zavolat a tvrdit ze jsem hygiena muze kazdy vtipalek) a postou to je ponekud zdlouhave.

jenda2*
hodnocení

0x
Samozrejme. Vystrasencu je tolik, ze ti skutecne potrebni cekaji i tyden. Nakonec vas stejne asi donuti tam jit pro negativni vysledek. Pak se potkate z jinym a tak dokola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]