Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syndrom neklidných nohou

Od: lelek odpovědí: 9 změna:
Zdravím, zajímá mě jak vzácný je SNN. Už dlouho velkou část nocí co usínám mám nutkání hýbat nohama, když to neudělám tak je to tak nepříjemné že se to stane samo a škubnu nohou tak moc že do něčeho kopnu. Četl jsem že to může být dehydratací, což teď kvůli koroně sedím u PC a hydrataci nedodržuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jeka
hodnocení

4x

No tak to Vás lituju. Mě to trápí už několik let, nejdřív jsem musela chodit po bytě, dokud to nepřešlo, pak jsem se dočetla, že pomáhá hořčík, pomázání Alpou (francovka), studená sprcha atd., ale nakonec po několika letech, když se to začalo stupňovat, jsem zašla k neurologovi a předepsal mi lék Nakom-Mitte, který mi jednoznačně pomohl. Vezmu si ho vždy, když to "na mě přijde". Je to neurologický problém. S dehydratací to téměř určitě nesouvisí. Jinak na internetu máte moře diskusí o tomto problému, je tam spousta dalších rad, třeba budou k něčemu dobré.

hodnocení

2x

Z debilních dotazů jsou nejzajímavější konce vět, kde se v zásadě člověk dozví odpověď.

... což teď kvůli koroně sedím u PC a hydrataci nedodržuji.

re4zon
hodnocení

1x
Hm, a co takhle si to zkusit a hydrataci dodrzovat?

lelek
hodnocení

Tak jinak, četl jsem to jen z jednoho zdroje. Proto se ptám lidí jestli se setkali s něčím stejným. Nechci brát informace jen z jednoho zdroje.

Jak si představuješ hydrataci? Nějaký důvod nehydratovat? Jak souvisí korona s hydratací?

Nešlo by u PC ležet (notebook, mobil, tablet)?

Co se projít?

Věk?

Další nemoci?

lelek
hodnocení

Dehydratace - bolest hlavy, nevolnost (aspoň u mě).
Ne ven se projít jen tak nemohu jelikož žiju s člověkem který kdyby chytil koronu tak je nulová šance přežití + tady kde bydlím je dostatek případů covidu abych se začal obávat. Každopádně, ano napadlo mě se napít. Ne nepomohlo to.

Věk?

Další nemoci?

...

Projít se v noci, kdy moc lidí kolem baráku není? Nebo dostanu odpověď, že v noci spíš nebo se nalézáš v kriminální čtvrti?

llll
hodnocení

No to by ses divil kolik tu je cigošů.

S neklidnýma nohama jim utečeš. To boběží samo :).

Teď vážně, pokud je to fatální, tak navštiv lékaře. Pokud ne, tak počkej, až bude klid. Možná se to uklidní pak vše. Třeba je to i z nervů k vůli aktuální situaci. Spousta lidí prožívá stres.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]