Nejste přihlášen/a.
aldan, není zač
Sněmovna včera (21.10.) příspěvek schválila, takže je víc než pravděbodobné, že jej důchodci dostanou.
satam - zákon musí projít v Parlamentu ještě třetím čtením a schválením (tam je to jisté). Potom půjde do Senátu a tam to jisté není, ale pokud projde i Senátem a podepíše ho prezident, tak bude platit. Vše se musí stihnout (a vyplatit) do konce roku (je to výplata z letošního státního rozpočtu a např. v lednu už by to nešlo realizovat). To jen pro upřesnění.
Vážený toho blbce co příspěvek vrátí bych chtěla vidět. Trvám ale na tom, že rozdávat mohu když mám a ne když je stát ve sračkách.
Tak už znáte prvního
Já mám dobré srdce a proto jako PRDUCH, sem se rozhodl, že státu aspoň něco z toho vrátím.
Koupím 5 kartonů cigaret a státu odvedu na daních (tudíž vrátím) cca. 70%
Nejhorší na tom je, že máme pocit, jak stát je ve sr. ... a přitom jsme jeden z nejlépe hospodařících v Evropě. Taky jsem se dřív dluhu státu děsil a jak říkal Jirka Paroubek, že se dluhy platit nemusí. Dnes již chápu, že dluhy se skutečně platit nemusí. Tyto dluhy nikdo nikdy nezaplatí, tak nač se tím zabývat? Buď se to refinancuje nebo se natisnout nový peníze a jede se dál. Každý stát je zadlužený - jsou to všechno virtuální hrátky s penězma, které už dávno nejsou ničím kryté. Takže klid.
No stát teď rozdává z daní kteří je platili. A to rozhodně nejsou OSVČ. Ti se spíš snažili daňový základ hodně ponížit.
A ty dluhy. Nejde tak o dluhy státu, ale o dluhy mnohých dlužníků kterým dluhy odpouští formou insolvence a chystá se taky umazaní exekucí. Nemám nic o smazání dluhů mladistvým (ne všechny), ale pěkně bych skásnul rodiče.
@prikl1 Očividně nechápete, která bije. Stát nyní nerozdává z daní, které někdo platil, ale zadlužil nás, naše vnuky a pravnuky v řádu stovek miliard. Platit se teprve bude ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.