Nejste přihlášen/a.
Měla jsem na obou rukách v průběhu 3 let. Léky nepomohou,chce to operaci. Nic to není,dělají to v lokálním umrtvení. je n se pak nesmí nějakou dobu ruka zatěžovat. Od té doby mám pokoj. Ale zase mě trápá ostruhy na patách a nic nepomohlo.
Martino, nevím v jakém stadiu ty ostruhy máte. Ale také jsem to měla a fakt to bolelo i v noci, i když jsem nechodila. Hodně bolelo. Někde jsem vyčetla, že pomůže hlávkové zelí. Já jsem se i ptala tenkrát tady na poradně. Někteří se smáli, že to je blbost. No ale hlávkové zelí mám ráda a stojí to pár korun a bolelo to tak, že jsem si ho koupila, protože už jsem nevěděla kudy kam. Na noc jsem si uloupla list, poklepala paličkou na maso a dala na tu patu, vlastně na celé chodidlo a zafačovala tím pružným obinadlem, aby se to neposouvalo a na to ponožku. No a ráno jsem nevěřila "vlastním očím". Ta bolest opravdu velmi znatelně polevila. Dělala jsem to ještě asi 3 dny a měla jsem fakt pokoj. Ale já jsem si diagnózu udělala sama a pak lidi říkali, že to určitě nebyla ta ostruha, že by to nezabralo. Ale to mi bylo fuk co kdo říká, mně to pomohlo. Tak to zkuste, nakonec to zelí můžete klidně sníst, když to nepomůže. Ale ráda bych věděla, jestli to zabralo. Teda pokud to zkusíte. Tak mi když tak napište do vnitřní pošty.
pro: Suzymon...díky za radu,ráno koupím zelí a vyzkouším. Za týden dám vědět. Mě už to bolí pořád. Ráno skáču po 1 noze a brečím bolestí. Jak to rozchodím tak při došlapu šílená bolest. Vyzkoušeno mimo léčebných procedur i máčení octem,konopná mast ap... nezabralo nic. Vložky gelové i podpatěnky,boty i papučky ze zdr. potřeb-co já už vyhodila peněz...ale nechci na operaci,prý je bolestivá a hlavně dlouho neschopnost došlapu. Což pro mě nepřipadá v úvahu. Těžce postižený muž.Zítra najedu na zelí a dám pak vědět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.