Zdravím. V práci jsem řval po své starší kolegyni, která se mnou pracuje už nějaký ten pátek. Ale když jsem se jí na druhý den omluvil a koupil ji čokoládu, tak jako-by předstírá, že má v hlavě okno a že si na nic nepamatuje. Je to už vše v pořádku?
Tak to buďte rád, že máte tak rozumnou kolegyni. Ale věřte, že jí muselo být hrozně a že to možná i obrečela. Některá jiná by vám mohla pěkně zatopit a znepříjemnit práci.
Má to v hlavě více srovnané, než vy. Je nad vámi a nejen věkem. Já na jejím místě bych čokoládu nepřijal od někoho, kdo si myslí, že si koupí odpustek.
Vojto, dělám roky vedoucího pracovníka a věc kterou fakt nesnáším je řvaní po lidech nebo nadávání. Je to absolutně neprofesionální. Děláme v hodně stresujícím prostředí, nadávání a sprostá slova jsou na denním pořádku. Také řvu, ale třeba ve smyslu - do pr... kdo to sem postavil, je to takový ten výkřik z naštvání. Nebo ti idio.i to poslali zase blbě. Ale nikdy neřvu na jednoho člověka, nikdy bych nikomu z týmu neřekla - ty jsi blbá, žes to udělala takhle, ty jsi idi.t. Lidi dělají chyby, někdo omylem někdo že na to kašle, ale vždycky máte X mozností jak to řešit. Řev nic neřeší a dělá blbce z vás. Řvát po lidech v práci je fakt ubohý
Zdravím. Důležité je, že jste se omluvil a už to nebudete opakovat. Kolegyně to zřejmě považuje za uzavřenou věc a nechce to dál rozebírat a zabývat se tím. Příště se zkuste lépe ovládat a komunikovat bez toho "řvaní".
Zdravím. Je to už vše v pořádku? Není. Vaše moudrá kolegyně nastolila příměří, bez kterého se nedá pracovat. Zda vám odpustila, nevím. Ale určitě na to nezapomene. Každopádně už ví, kdo vy jste, a co od vás může čekat. Dá vám dost práce získat si znovu její důvěru... Ida
vojta1996
Vůbec ji neznáte. Tak mi tu laskavě nerozepisujte takové lži.
Upozornění od sys milancukrar 22. 10. 2020 11:23:07
mírněte se ve výrazech. Děkuji
idanova*
@vojta1996, chápu, že přesně tohle jste slyšet nechtěl. Pravda bývá nepříjemná. Vězte, že vaše omluva + čokoláda jsou jen 1. krok, ne vyřešená situace. Čas vám ukáže, kdo z nás 2 měl pravdu... Ida
Pro Vojtu - vy jste zde žádal o radu a nyní nedokážete zkousnout názory a zkušenosti rádců, kteří to s vámi myslí dobře. Ono není nutné někoho znát osobně, existují totiž určité zákonitosti, které platí za všech okolností. V práci řvete na kolegyni a zde se utrhujete na rádkyni, která vám píše hlubokou moudrost. Byl jste ukolébán, že čokoláda vše napravila a ejhle, ono asi ne tak docela a to je k naštvání, to člověka rozčílí. Jak se budete chovat k lidem kolem sebe, tak se budou chovat oni k vám.
No, tak já Vás uklidním. Ta paní je rozumná. A já si myslím, že je to od Vás hezké, že jste si to uvědomil a že si nezasluhujete kárat. Člověk, který se dokáže omluvit, není hlupák a takových je v dnešních dobách pomálu. Takže podle mého, jste docela světlá výjimka. Navíc jsem si jistá, že už to příště neuděláte. Ta paní to nechce víc rozebírat a určitě si o Vás nemyslí vůbec nic špatného. Možná si na Vás bude dávat trochu víc pozor, aby se nedostala do podobné situace. A možná, že i ona si uvědomila, že jste třeba měl trochu pravdu a nechce se v tom vrtat.
V pořádku je hlavně ta paní, na kterou jsi řval. Snad jsi pochopil, že ti to odpustila a tím pro sebe udělala moc dobrou věc, ona se s tím už nemusí trápit.
Já se dozvědět že mi někdo takovej řve v práci na přítelkyni tak si na něj u bran podniku počkam a dám mu po hubě Jen se modlete aby paní neměla doma stejnýho rapla Jinak ste se omluvil tak dobrý a ted to nechte na dotyčné aby se stim nák srovnala
A to byste mu dal po té hubě bez předběžného informačního "výslechu"? A co kdyby si ta Vaše přítelkyně něco vymyslela, nebo by si výtku zasloužila? Neříkám, že zrovna to seřvání. Ale třeba Vy tady píšete, že byste někomu rovnou rozbil čumes. Tak jaký rozdíl, by mezi vámi dvěmi byl?
Neřešim vše násilím ale s některými lidmi to prostě jinak nejde Kdyby ta dotyčná vyvedla v praci čert vi co tak nákej mladej cápek na ní nemá co ječet od toho tam má nadřizenýho a ten to má řešit Jediny co beru jako vyjímku je že by ho ta paní napadla či mu něco udělala úmyslně či na něj ječela první Vzhledem k tomu že o tom nic nepíše tak si myslím že je to nákej labylní týpek co se meumí chovat a myslí si že vše spraví omluva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.