Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Susenky Digestive / Rich tea Biscuits

Od: tereza9 odpovědí: 5 změna:
Nutne shanim susenky anglickeho typu Digestive. Malem me trefilo, kdyz jsem zjistila, ze moje lasky prestali prodavat v lokalnim Albertu. Dokonce je nemaji ani v Lidlu ci Kaufu. Jsem zoufala, vsude samy naplnovy a polomaceny a moje oblibeny susenecky k nenalezeni. Prosim, nevite, kde lze sehnat? Smrtelne po nich touzim, hezky k caji o pate :(.
Susenky Digestive / Rich tea Biscuits
Susenky Digestive / Rich tea Biscuits #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cookiiee
hodnocení

2x

Zdravím, zkuste kouknout třeba na Candy Store :) A určitě jsou i další obchody, odkud by šly objednat...

tereza9
hodnocení

Chvála Vám! Objednala jsem dvě velký balení na Candy storu. Děkuji mnohokrát!

cookiiee

@tereza9 - není zač, ať chutná :) Obecně jsou na zahraniční sladkosti super Candy Store, Mňaminy, Candy Bull a další. Zkuste zkouknout i ty další obchody, mají fajn nabídku.

motak
hodnocení

0x
Globus, iceland
tereza9
hodnocení

Neeee to je daleko... svet se zblaznil fakt, ani pitomy susenky nemame ... :((( ... :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]