Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezení služeb

Od: luc35 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den , co je omezení služeb, které platí od zítra? Platí to i pro práci v automobilkach, výrobních firmách atd?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Ne.

doplněno 21.10.20 16:13:

Ale abych byl ještě víc hodný než jsem, našel jsem Vám to..

Za domácí úkol si to přečtěte.

idnes.cz/...

luc35
hodnocení

Ne, znamená co?

Ne, znamená neplatí to pro práci v automobilkách a výrobních firmách.

hodnocení

2x

Ne znamená ne. Stačí číst a okamžitě budete vědět, že odpověď od Martina je správná. Není to tak složité pochopit.

au1
hodnocení

1x

to by se ti líbilo, hybaj k pásu do fabriky, a pak na nákup potravin a dom, čumět na TV nova *smich*

luc35
hodnocení

Ptám se z jiného důvodu
Já pracuji v sektoru kde to není možné nikdy uzavřít
Dekuju moc za odpověď

Měli jste zavřeno na jaře? Teď to bude prakticky stejné.

au1

to bylo míněno samozřejmě s nadsázkou. pokud vím, fabriky zůstavají otevřený, výroba není služba.

hodnocení

0x

Peníze jim jsou důležitější než naše životy a zdraví.

etana*

Vy žijete bez peněz na samotě? Ani korunu?

ringo žije ze vzduchu :-D.

Jejich peníze jsou jim důležitější!

jenda2*
hodnocení

0x
Bez penez nebudou nemocnice fungovat a vase uspory zmizi v inflaci. To mate takove populisticke blaboly ale zemrit v chudobe po celozivotni praci schvaluje jen blazen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]