Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
s přítelkyní se to schyluje k prvnímu styku (je mi 16) a tak nějak jsem plný očekávání, avšak mám určité problémy. Prvním problémem je to, že mám pouze jedno varle, i když o tomto jsem s ní mluvil a ona to plně pochopila a reagovala velmi soucitně. Ale druhým problémem je to, že když jsme se spolu delší dobu mazlili (cca. 2 hodiny) a já byl vzrušen, tak jsem pak po určitou dobu cítil bolest břicha a varle. Je toto v pořádku nebo se mám obávat?
A taky nějak pociťuji to, že když se jednou udělám, tak pak to prostě "už nějak nepůjde".
Děkuji Vám za vaše názory i odpovědi,
D.
Ahoj, hlavne bud co nejvic v pohodicce. Vsechno pujde jak "po masle" a nepremyslej dopredu, veci dostanou spad, ktery nikdo nemuze predvidat. Vzhledem k tomu, ze je to Tvuj prvni sex, tak ocekavat nejake supr vykony neni na poradu dne. Tva partnerka je jiste rozumna a ani ona nemuze ocekavat zazraky .
Bolest koulicek a podbrisku je normalni , proste mas v sobe hromadu krasne, vzrusujici energie, jsi jako papinak a hadej kudy ta sila utece ven?
. Mas me pozehnani chlapce
. Krasne chvilky a psat o moznosti poceti ditete ani nebudu..
Pa Camelot
Začnu od konce... máš pravdu, ono to po prvním udělání opravdu chvíli "už nějak nepůjde". Poprvé to neumíš, podruhé každý chlap potřebuje nějaký ten čas na odpočinek a dočerpání sil. Půjde to za určitý čas, jen netlač na pilu. Jen se neboj, že to bude dlouho trvat, ta pauza. Až to půjde, tak to určitě poznáš. A nevěř kamarádům, že " aspoň pětkrát za večer", také mohou mít jenom silná slova a méně zkušeností jak ty.
Ty bolesti jsme si odkroutili skoro všichni chlapi, je to z velkého chtění bez uvolnění...A nejednou, a ne jen v mladém věku, ale párkrát i v starším. Ale i to přejde.
Jeden semeník není na závadu milování, ani na plození dětí. Pokud je ten druhý zdravý. Je mnoho případů, že jeden nebo dokonce oba semeníky nesestoupí do šourku. V tvém věku by jsi mohl konzultovat i s doktorem. Když jsi dokázal jít s dotazem na poradnu, dokážeš to řešit i s doktorem.
Líbí se mi, že tě tyto věci zajímají, že se pídíš po informacích a zamýšlíš se nad sebou. Zkuste si ale plno vědomostí doplnit z odborné literatury nebo i z internetu. Stojí to za to, a budete ty i partnerka zkušenější a spokojenější a klidnější.
Nezapomeňte antikoncepciu, nebo budeš mít potom jiné starosti
S pozdravem Příjemné zasunutí!
doplněno 02.05.10 16:20:Jo a mohl by jsi po "tom" dát vědět... budeš už radit i ty!/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.