Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadilo by vám mít sex s panicem?

Od: radim56 odpovědí: 21 změna:

Ahoj. Otázka hlavně pro holky. Můj kamarád má celkem problém najít si nějakou holku. Je mu 24 let a ještě neměl sex. Pár holek mu řeklo, že s panicem by nic mít nechtělo. Chtěl bych znát na to váš názor. Vadilo by vám mít sex s panicem?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

Když jsem začínal, byli jsme do sebe zamilovaní a tohle jsem si řekli. Já že jsem panic a ona panna. A bylo to hezké. Myslím že takový začátek je to nejhezčí co může člověk zažít. A neposkvrní to ani ošklivý rozvod za 20 let. Prostě to krásné v tobě zůstane navždy.

liska5
hodnocení

6x

Nevadilo.

Vadilo by mi, že to vytrubuje svému okolí. Slečny se dobře baví,...

michalverner
hodnocení

5x
Já nevím co je to za hloupou dobu.To je opravdu tak potřeba všem všechno hlásit když to kolikrát ani nikoho nezajímá?Transky musí všem říct že jsou transky.Lesby musí všem říct že jsou lesby apod.Mě připadá že lidé jsou tak nudní že se chtějí nějak zviditelnit.Pokud se mi za něco společnost směje tak na to logicky neupozorňuji pokud z toho ovšem nechci nějak profitovat.Ono je také otázka to zda je to pravda a dotyčný nechce vzbudit u dam lítost a tím je nalákat.

hodnocení

4x

Vzhledem k tomu, že jsem heterosexuál, tak by mně to docela vadilo ;).

A proč se s tím holkám chlubíš?

hodnocení

3x

@radim56 - Můj kamarád má celkem problém najít si nějakou holku.
Jako vůbec, nebo jenom proto, aby už konečně nebyl panic? To je totiž dost rozdíl.

hodnocení

2x
Proč se ptáš za kamaráda? Ten kamarád jsi ty sám?
doplněno 20.10.20 19:43: Mi by vadilo "pár holek".
Zní to, jako byste se chtěl vyspat s kteroukoli dívkou, abyste získal zkušenost. Hrozné.

Namísto rejpání raději pporaď. Navíc nejsi holka!

hodnocení

2x

Jsem "holka" a ani ve snu by mne nenapadlo vyzvídat na klukovi, jestli je ještě panic. Tak proč jim to hlásí? U kluka to snad není problém, má erekci a tak jednoduše pokračuje podle situace. Když teda ta slečna také souhlasí. Tak na co to okecává?*co*

hodnocení

1x

Zdravím. A on to má napsáno na čele, že je panic? Je to jeho věc, tak ať to o sobě nerozhlašuje a třeba se mu podaří známost najít se vším co k tomu patří. Ta pravá si ho jednou za to bude třeba vážit, že počkal až na ni..

hodnocení

1x

Radime, pokud jsi panic, tak to holce neříkej.

hodnocení

1x

To musely být nějaké krávy.

pet32
hodnocení

1x

To by mi nevadilo, ale nemusel by to všude roztrubovat.

hodnocení

0x

Radime radime.. jestli něco chystáš tak pozor jako :)) Jestli k něčemu dojde, tak jedině s rouškou jasný :-P ještě nejste rodina, takže s ochranou, kdo ví co všechno kde řádí :-P *cteni**smich* Kdyby byl strach tak jednoho do pravé nohy a jednoho do levé a ono to půjde *palec2*šukuzdar :D

hodnocení

0x

Tak ať kamarád najde také pannu a vklouznou do tajů sexu společně.

Nějak nechápu, proč to holkám říká, nebo jak jim to říká? To je jakoby jim už dopředu říkal, že to poprvé za moc stát nebude :-D

A abych odpověděla...pokud by mi to dopředu řekl, vadilo by mi to taky.

Docela naivní představa si myslet že nějaká jeho vrstevnice bude panna, holky jsou v tomhle napřed.

@taalla, nikde nic nepíši o vrstevnici, místo nemístného komentu lépe čtěte!

jurajjuraj*
hodnocení

0x

kamarad :D

hodnocení

0x

Přibližně v tom vašem věku by mi to nevadilo. Jenom je lépe dívce říkat místo "jsem panic" něco jako např. "jsem nesmělý, plachý..." (aspoň na počátku vztahu).

V mém věku by mi to už přišlo fakt blbé, připadala bych si tak trochu jako pedofil(ka).

vernon
hodnocení

0x
Proč jim to říká? Vždyť se to nedá poznat?

Ale dá, pokud není panna.

bc
hodnocení

0x

Kdybych byla panna, tak bych měla obavy, že bude nešikovný, že mě nějak více poraní. Ale kdybych byla do něj zamilovaná, tak bych ten strach asi ustála.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]