Nejste přihlášen/a.
Vážení,dnes mi přičel dopis od Asendia Swiss post,vzadu odesílatek P.O.Box UK ...,zatím to neotevírám,mám tušení na nějaký podvodný mezinárodní vyděračský gang,ale kde vzali moji adresu? Vyhledala jsem na googlu,že se jedná o prý poštovní společnost,zabývající se i poštovním dědictvím,takže asi jsem zdědila tunu zlata,ale mám zaplatit clo,to je běžná zkušenost některých dam s nigerijskými vyděrači,je toho plný internet,ale poštou bez toho,abych dala někomu adresu,nejsem naivka.Pokud jde o mejlovou adresu,tak ta jednoduše dostupná leckde,ale bydliště,to mi vrtá hlavou.Posím,máte někdo zkušenost s podobnou poštou.Diky
Adresu jste nejspíš dala nevědomky "někomu", kdo ji prodal dál. Nezúčastnila jste se někdy nějaké soutěže, neposílala jste někam vyluštění křížovek nebo jiných hádanek?
Dopis můžete otevřít, ale podle mne z něj moc nevyčtete (prodejce databáze adres v něm nenajdete).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.