Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový občanský průkaz

Od: pepajosef odpovědí: 1 změna:

Můj prochází začátkem prosince. Vzhledem k tomu, že jsou úřední hodiny velmi omezeny, nemám prakticky žádnou příležitost se tam dostavit, i objednávkový systém je vypnutý. Četl jsem, že je ideální o nový průkaz zažádat 30 dní před vypršením platnosti. Obávám se, že v momentální situaci to není možné.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Divný. Propadá mi řidičák. 4,10 jsem se objednal na 6,10 na 9,30hod. V 9,20hod jsem přišel,v 9,30hod jsem odcházel,17,10 je řidičák hotový. Objednal jsem se na 20,10 na 9,30hod. Očekávám,že tam zítra budu tak deset minut,žádný výrazný problém ani omezení nevidím...

doplněno 19.10.20 19:29:

Teď to vidím ve zprávách, v některých městech fakt mazec. Zkuste úřad v nějakém jiném,malém městě. Jistý si nejsem,ale asi by to mělo jít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]