Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ověřit insolvenci?

Od: lubik odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
potřeboval bych si ověřit, zda je daná osoba v insolvenci.
Neporadili by jste mi kde to zjistit?
Je to placená služba nebo to jde ověřit i bezplatně na internetu?
Děkuju vám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Zdarma zde: isir.justice.cz/...

doplněno 19.10.20 20:32:

Pokud jste zadal správné údaje a insolvenci Vám to na daného člověka neukázalo, tak v ní není. Dá se tomu nevěřit. (údaje se v rejstříku objevují již od podání návrhu na insolvenci).

doplněno 19.10.20 20:33:

Opr. mělo být věřit. Pardon.

lubik
hodnocení

Po zadání jména a rodného čísla, vyskočilo: POČET NALEZENÝCH DLUŽNÍKŮ 0
Není ta osoba v insolvenci určitě?
Dá se tomu věřit?
Děkuji
lubik
hodnocení

Ano zadal jsem jméno, příjmení a rodné číslo a nenašlo mi to nic.
Takže i kdybych šel na poštu na Czechapoint, tak výsledek bude stejný, jen s tím rozdílem, že mi to vytisknou?

hodnocení

1x

CzechPoint - najdeš např. na poště, matrice apod. Tam se dají ověřit podpisy, kopie dokumentů, tam ti vyjedou na počkání ověřený výpis z trestního rejstříku, z exekucí, z insolvenčního rejstříku či katastru. Potřebuješ znát jméno a datum narození případně IČO příslušné osoby. Cena podle druhu 30 nebo 50 Kč. Podívej se na google i na insolvenční rejstřík.

czechpoint.cz/...

lubik
hodnocení

Chtěl bych se vás zeptat jak píšete, že na Czechapointu dokáží toto vše dohledat jen je to placená služba. Však na katastru v LV si dokáže člověk zdarma na internetu zjistit to samé co na Czechapointu?
A insolvenci také? Nebo je to jiné?
Jen exekuci je třeba zaplatit?
Děkuji

Je rozdíl argumentovat slovy já jsem to četl na internetu, nebo argumentaci doložit úředním výpisem, který mi vydal CzechPoint. CzechPoint příslušné výpisy tiskne přímo z příslušných rejstříků, takže jsou oficiální.

nella
hodnocení

0x
V insolvenčním rejstříku. Veřejně dostupné veškeré informace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]