Nejste přihlášen/a.
Žiju v malé vesničce a v naší třídě chodí 3 kluci na fotbal. S kamoskama jsme se tam jednou na ně šli podívat a ne se tak zalíbil kluk. Ale není z naší školy, je že školy ve vedlejší vesnici. Asi po dvou dnech sem se rozhodla že mu napíšu na mess tak jsem mu napsala Čau jak je a srdíčko k tomu. Asi po hodině odpověděl my se známe? A já jsem mu pak napsala že ho znám z fotbalu a on na to že hraje špatně že to všem kazí tak jsem mu říkala že sem se na něj koukala a že hraje skvěle... A takhle jsme si furt psali, i my poslal svoji fotku a pak se zeptal a Kdo vlastně siii? Ani jsem tě neviděl A mě vůbec v tu chvíli nenapadlo že mu mám poslat fotku. A tak to začalo. 2 kámošky vymysleli že aby to nebylo divný že mu jen tak pošlu fotku, tak že mu pošlem všechny 3 a on že má ohodnotit 1., 2., A 3. Místo. A on odpověděl jen jj. A tim sem si s ním skazila celej vztah Protože teď vypadám jako namyšlená co mu podstrkuje svoje fotky. Poraďte jak to mám napravit, nebo co mu mám napsat... Pls poraďte
0x
Terko, tipuji Tě tak na 12-13 let. Protože v tomto věku se takto jde na pokus o kamarádění se s klukem. Dobře, chtěla jsi se s ním přátelit. Ale proč jsi do toho zatahovala své dvě kamarádky? Ta děvčata hned směle navrhla hodnocení podle fotek. To Tě nenapadlo, že jsi mohla u svého idolu skončit třeba až třetí? Ten chlapec se tolika děvčat asi zalekl a bere to jako vtírání.
Když on Ti fotku poslal, měla jsi poděkovat a poslat mu svou. A ne současně i fotky svých dvou rádkyň. Udělala jsi chybu, že jsi jim naslouchala a jednala podle toho, co Ti napapouškovaly.
Nech to být a příště, až se Ti bude někdo líbit, netahej do toho nikoho jiného. Jednej sama za sebe.
A věřím, že se neurazíš, když Ti poradím, aby ses raději věnovala učivu. Školy jsou zavřené a Tvá čeština není opravdu dobrá. A měla by to být Tvá vizitka. Vztahy s chlapci časem přijdou taky, neboj se, nemáš zmeškáno. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.