Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Předevčírem jsem měl ucpaný nos, celý den jsem smrkal a kýchal - přišlo mi to jako klasická rýma. Včera ráno se mi nos již uvolnil, ale čich nemám a to vůbec a tím pádem ani chuť. Poznám sice sladké, hořké a slané ale specifickou chuť v ústech necítím a to ani dnes. Běžně při rýmě ztratím čich i chuť, ale ne kompletně, trošku snad vždycky cítím chuť jídla, například když se přímo při jídle vysmrkám. Nyní vůbec nic, ani náznak chuti či vůně čehokoliv ať dělám, co dělám.
Dočetl jsem se, že ztráta čichu a chuti je častý příznak Covidu, ale ne v návaznosti na rýmu. Jinak jsem jen trošku malátný a trochu víc unavený, ale nic hrozného, teplotu taktéž nemám.
Co myslíte, mám se nahlásit lékaři? Máte podobnou zkušenost? Upřímně, nebýt doba Koronavirová, vůbec bych si s tím hlavu nedělal, ale člověk už je z toho všeho tak zmatený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.