Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druhy testů na Covid

Od: mylady® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi provedením testů na Covid? Mně a manželovi dělali výtěr z jazyka a jedné nosní dírky. Známým dělali, celé rodině, výtěr z obou nosních dírek.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Také existuje krevní test, který je nejpřesnější. Dají se určit tři druhy protilátek - IGM, IGG, IGA. Podle toho se pozná, jestli člověk covid prodělal i někdy v minulosti anebo jestli je pozitivní právě teď.

hodnocení

0x
Já chodím každý týden na výtěr z krku.
No, někdy mám pocit, že to berou až z hlasivek:-D

hodnocení

0x

Ze sliznic je stěr na PCA, zjistí se přítomnost viru v DNA. Z krve je to zas na bázi protilátek, ty neurčí akutní stadium pár dnů po nakažení.

Neni to PCR?

hodnocení

Ale proč někomu z jazyka a nosu, a někomu jen z nosu? Na stejném odběrném místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]