Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doručení zboží

Od: motley odpovědí: 2 změna:

PŘEJU HEZKÝ DEN.

Nakupuji na ALiexpresu a Wish a bez nejmenšího problému i dvě reklamace vyřízeny k plné spokojenosti. Jednou vráceny peníze a jednou poslané nové zboží.

Tak jsem se rozhodl a nakoupil na VOVA.com Za mne smrt zboží přišlorychle , ovšem místo tabletu za 1500,- mi přišly sluneční brýle za 50,-. Obchod požadoval recenzi , tak jsem napsal co a jak a oni mi napsali že zboží bylo doručeno. Na druhý dotaz již nereagovali a dodnes mlčí. Přišel jsem v životě o více peněz , ale myslím si že pokud nebudeme takové zloděje řešit , bude jich jen přibývat.Nalákají hodně lidí na češtinu a za rok se přejmenujou a jedou dále.

JE NĚJAKÁ MOŽNOST JAK S NIMI BOJOVAT?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Teoreticky máš možnost se obrátit na banku že to byl podvod a banka se pokusí anulovat platbu. Otázka je, jak se zrovna tvoje banka k takovému případu postaví.
Mě se kdysi nějaký Ukrajinec dostal do účtu Ali a protože jsem tam měl alipay zadanou kartu, provedl několik objednávek. Podařilo se mi to včas u prodejců stornovat až na jednu, kterou už obchod odeslal. Ten prodejce se mi omlouval, že zboží už nezastaví ale psal, že pokud se obrátím na banku, je šance že mi peníze vrátí banka. Moc jsem tomu nevěřil a protože šlo o blbost za 15$ dál jsem to neřešil. Po čase jsem ale četl článek, že taková možnost skutečně existuje.

hodnocení

0x
Samozřejmě, jednoduchá. Už u nich nekupovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]