Nejste přihlášen/a.
Není to naivní představa, ale záleží to jen na vás. Asi jste zvyklí vedle sebe žít celý svůj dosavadní život (nějaké šarvátky jste se určitě překonávat naučili), tak snad se to nezmění. Ve většině případů je sourozenec ta nejbližší osoba na světě, než se rozstěhují. Určitě máte větší šanci, že se nerozhádáte, než kdybyste se oženili.
Já osobně mám kolegu v práci který bydlí se svým bratrem (jsou to tedy dvojčata) a jemu něco kolem 40 let. Neříkám že mezi sebou vedou války, to ne ale pokud si jeden z nich přivede "kamarádku na jednu noc" tak je prý oheň na střeše... Takže nevím, já si to osobně nedokážu představit že v 18 letech budu s bratrem do konce života. Chápu že teď si oba myslíte že ani jeden se nechce ženit ani nechce rodinu, ale co když jednu z vás jak se říká "rupne v kouli" a najde si partnerku a v budoucnu bude chtít rodinu? V 18 letech sem byl také naivní, ale taky realistický. Pokud si vážně myslíte že to takto bude nikdo vám bránit nemůže, jen sem píšu že je to cca 80 na 20 že to vyjde. Však můžete začít spolu ale jakmile se nějaká slečna naskytne, běžte od sebe. Navštěvovat se můžete pořád přeci
Jestli to nevádí vám, jste čerstvě plnoletí a už víte, že ani jeden z vás se neožení? Naivní představa, že v cca 18 víte, jak bude váš život vypadat až do vaší smrti. Můžete si najít partnerku nebo partnera. Nebo jestli myslíte nějaký insest mezi vámi, tak je to nechutné, ale jste plnoletí a množit se nemůžete.
*incest
To já nevím, to jsem bylo jako příklad, když čerstvě plnoletí vědí, že nenajde ani jeden do smrti partnerku nebo partnera, tak jestli nemají vztah mezi sebou. Oni musí vědět, jak to mezi sebou mají. Není nic divného, když bydlí rodina spolu. Ale jaký vztah budou mezi sebou mít za pár let, neví ani jeden.
Normální chlap, čerstvě dospělý, neříká, že se nikdy neožení. Leda že je na chlapce. Podle mě to normální není.
Na to lze jen říci, zbabělý, sobecký a krátkozraký přístup. Kdyby se takto choval každý, tak vymřeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.