Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit... mám momentálně krizi ve vztahu..z ..pohledu mé osoby...manžel mi lže vím to..
nejde o to, v čem mi lže...jedná se o fakt že ze mě dělá totální blbku, naivní kravku..
proč to dělá? mám ho moc ráda nechci ho ztratit život bez něj si nedokážu představit...
a mame tu dalsi co si neco namlouva ... ach jo... to je fakt smutny jaky maj lidi mezi sebou vztahy...
vy neumite s clovekem ktereho mate tak strasne rada KOMUNIKOVAT? to zakladniiiiiii na cem by se vsechno melo budovat vsichni postradaji ...
lidi uz se sakra proberte.. to je den co den co tu nekdo pise jaky ma "SKVELY VZTAH" s nekym kdo ho uplne psychicky depta...
neco vas trapi tak O TOM PROMLUVTE! POKUD O TOM MLUVIT NEMUZETE protoze se bojite nebo proto ze ten druhy o to nema zajem tak TO UZ JE ODPOVED SAMA O SOBE!
Docela děsivé je to, že si nedovedete představit život bez někoho, kdo z Vás dělá hloupou. Můžete ho samozřejmě mít ráda, ale zkuste se zbavit své závislosti na něm. Hleďte si sebe, svých radostí, svého pohodlí, kamarádek, zájmů... Aspoň navenek se zkuste od něho odpoutat. Mělo by to pomoci, když ne vztahu, tak Vám určitě.
to je těžké, lže mi ohledně financi ale je toho víc, prostě něco řekne a já vím že je to lež...já mám taky své chyby, mě spíš vadí že neumí jednat narovinu, neumí přijít a říct je to tak a tak a ne pořád mlžit
To lhaní to bylo vždy? Nebo poslední dobou, třeba má problémy do kterých Vás nechce zatahovat a tím se do toho zamotává. To je velmi nebezpečné, třeba se mu nedaří v zaměstnání, nebo má milenku a bojí se to rozetnout. Kéž by si lidé uměli spolu sednout a řešit věci narovinu. To je ten zakopaný pes. Udeřte na něj a chtějte si věci vyjasnit. V takovém vztahu bych tedy nedovedla žít. Přeji Vám ať se vše vyjasní co nejdříve.Nevím čím Vás tak spoutal,že se od něj nemůžete odtrhnout? Vždyť žijete ve lži, jak píšete a to Vás naplňuje?Myslete víc na sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.