Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Prosím o pomoc, radu. Od 21.9. 2020 jsem v pracovní neschopnosti. Jsem zaměstnaná přes agenturu. Již nejsem ve zkušební době, pracovní smlouvu mám na dobu určitou do 30.11.2020 a dočasné přidělení taktéž do 30.11.2020. I přesto mi volali z agentury že se mnou chtějí rozvázat pracovní poměr uplynutím sjednané doby k 9.10. což jem nepodepsala protože jsem v neschopnosti a myslím si, že na to nemají právo.Zaslali mi dokument i poštou rovnou se zápočtovým listem i přesto, že jsem nic nepodepsala. Poraďte mi prosím jak postupovat! Děkuji!
Můžete sem vložit (nezapomeňte znečitelnit identifikační údaje) screenshoty pracovní smlouvy, dočasného přidělení a ukončení pracovního poměru? Agentury mívají ve smlouvách ošetřenu i možnost ukončení pracovního poměru ukončením dočasného přidělení ze strany zaměstnavatele, ke kterému je agenturní zaměstnanec dočasně přidělen.
(Snad je to srozumitelné.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.