Nejste přihlášen/a.
Wish má pro některé jedinou výhodu a to je to, že je to tam v češtině. Ale za tuto "výhodu" se tvrdě platí. Shválně jsem si ho teď po dlouhatánské době otevřela a protože na AliExpress už přestali prodávat různá semena zelenin a kytiček, tak jsem se pro zajímavost chvíli dívala na Wish a do košíku dala 5 položek, kde bylo uváděno, že jsou zdarma a platí se pouze poštovné . No a ve finále bych za semínka zaplatila víc jak 3 stovky. Třeba za 20 semínek máslové dýně zdarma, bych ve skutečnosti zaplatila 76 korun
. A tak je to na Wish se vším. Cena poštovného je vysoká a i kdybych si objednala třeba dva stejné krémy u stejného prodejce, tak by znova započítali to poštovné dvakrát a přitom by to přišlo v jednom balíčku. Takže to je nekorektní jednání, protože balíček je jeden a dvakrát zaplacené poštovné. A to se na AliExpress nestane nikdy. Tak bych Vám doporučila překonat obavy a zaregistrovat se na AliExpressu a používat raději překladač, pokud neovládáte žádný cizí jazyk. Přihlášení na Wish a na AliExpress a podmínky placení jsou stejné. Vím to, mám účet u obou. Kdysi jsem se tam také přihlásila a něco u nich objednala, ale pak jsem dala stoprocentní přednost AliExpressu.
Ještě dodám, že u těch krémů bych samozřejmě platila cenu těch krémů, mimo poštovného. Takže třeba za krém 115 Kč. a poštovné 78Kč tudíž by vyšel jeden na 193Kč, teda dva 386 Kč a na AliExpress ty samé krémy bych koupila s poštovným zdarma za 180 korun oba. takže 386 a 180 korun je dost velký rozdíl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.