Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Wish

Od: honzaferda® odpovědí: 5 změna:

Jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem Wish?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Wish má pro některé jedinou výhodu a to je to, že je to tam v češtině. Ale za tuto "výhodu" se tvrdě platí. Shválně jsem si ho teď po dlouhatánské době otevřela a protože na AliExpress už přestali prodávat různá semena zelenin a kytiček, tak jsem se pro zajímavost chvíli dívala na Wish a do košíku dala 5 položek, kde bylo uváděno, že jsou zdarma a platí se pouze poštovné ;). No a ve finále bych za semínka zaplatila víc jak 3 stovky. Třeba za 20 semínek máslové dýně zdarma, bych ve skutečnosti zaplatila 76 korun :-D. A tak je to na Wish se vším. Cena poštovného je vysoká a i kdybych si objednala třeba dva stejné krémy u stejného prodejce, tak by znova započítali to poštovné dvakrát a přitom by to přišlo v jednom balíčku. Takže to je nekorektní jednání, protože balíček je jeden a dvakrát zaplacené poštovné. A to se na AliExpress nestane nikdy. Tak bych Vám doporučila překonat obavy a zaregistrovat se na AliExpressu a používat raději překladač, pokud neovládáte žádný cizí jazyk. Přihlášení na Wish a na AliExpress a podmínky placení jsou stejné. Vím to, mám účet u obou. Kdysi jsem se tam také přihlásila a něco u nich objednala, ale pak jsem dala stoprocentní přednost AliExpressu.

Ještě dodám, že u těch krémů bych samozřejmě platila cenu těch krémů, mimo poštovného. Takže třeba za krém 115 Kč. a poštovné 78Kč tudíž by vyšel jeden na 193Kč, teda dva 386 Kč a na AliExpress ty samé krémy bych koupila s poštovným zdarma za 180 korun oba. takže 386 a 180 korun je dost velký rozdíl.

hodnocení

Děkuji, tahle informace je cenná. Já jsem zatím kupoval jen jednou na Aliexpressu a byl jsem spokojen. Tak u něj zůstanu. Děkuji.

hodnocení

0x

Asi takové... proč bys to kupoval na Wish s poštovným, když to samé koupíš na Ali nebo Ebay dost často bez poštovného a většinou levněji? :)

Ale ano, wish funguje jako ty další dvě, co jsem zmínil. Pokud tam mají něco unikátního, co jinde ne, tak směle do toho.

hodnocení

0x

Není problém, jen jednou mi poslali jinou žárovku, než jsem chtěl a místo dvou přišla jedna. Jinak OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]