Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych všechny poprosit, jakou byste zvolili cestu vy, kamarád byl v sobotu testován na koronavirus, v neděli mu přišel pozitivní výsledek má nařízenou karanténu, sdělil mi, že z důvodu toho, že je pendler ho nemohou trasovat, tudíž ani hygiena mě nekontaktovala, viděli jsme se naposledy v úterý 6.10. dnes je to tedy týden, já na sobě žádné příznaky nepozoruji, každý den jsem si měřil teplotu, tedy i před zjištěním kamarádova výlsedku, nikdy nepřekročila 37 C, mám jít na testy jako samoplátce? Mám být týden v karanténě?
Děkuji všem za názory a doporučení.
Václav
Také jsem se potkal s nakaženým. Hygiena mě nekontaktovala, takže jsem šel na test jako samoplátce. Příznaky žádné, test pozitivní a příznaky se dostavily později. Už mám těch deset dní o týden od lékařky prodloužených.
První příznaky až za deset dnů po kontaktu.
Je to taky týden, co jsem byla 2x v rizikové situaci. Přecpaný autobus na delší cestu a karanténa u sousedů na patře. Nikam jsem nešla, ani se nikam na testování nechystám, nic si neměřím, jen nelezu do davů, myju si ruce a chodím na vzduch a zatím nic. Jedině až mě něco skolí, tak zavolám svému lékaři.
A kamarádovi něco je? Já bych na testy nešla, jsem proti testování populace bez klinického obrazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.