Nejste přihlášen/a.
Ráda bych se zeptala na užívání Wobenzymu, protože mě čeká operace kolene. Prý je nejlepší Wobenzym užívat už před operací. Máte někdo zkušenost a s čím když tak ještě?
Díky L.S.
Wobenzym jsem užíva, když jsem se léčila na nádorové onemocnění, po chemoterapiích mi bylo mizerně, zhubla jsem , byla jsem popálená o radiací, pak jsem využívala 800 tablet, (je pravdou, že člověk po nich má charakteristický pach, nevím zda ho cítili i ostatní, ale já rozhodně). Ale nastartovala jsem svůj organizmus, popáleniny se mi celkem rychle zhojily, od léčení již uplynulo 5 let a cítím se dobře. Věřím že Wobenzym pomáhá a každému ho doporučuji.
Ach jo. Že je Wobenzym dobrý, nepochybuju. Už třeba i kvůli tomu, že mi ho doporučila z vlastních zkušeností Sebod, které věřím. Ovšem, kdyby jí nebylo, tak bych už zase přemýšlela o podvodu, kvůli vám
SAKRA proč kazíte jméno dobrému výrobku, tím, že si tu děláte reklamu? Proč sem jdete jako ladasokolova,luděk a pavelek?
Nějak jsem to teď nepochopila.
marenko, vy ve všem vidíte podvod, ti lidé si žádnou reklamu nedělají, jen ho z vlastních zkušeností doporučují. Co je na tom špatného. Ledaccos nechápete - tak neodsuzujte!
Vážená amlim, o vás je známo, že jste zastáncem a prodejcem výrobků fy. Amway a já nepatřím mezi ty, co by vás a vám podobné za to odsuzovali, pokud se tak děje solidně. Ovšem položit zde otázku a pak pod různými nicky souhlasit a vychválit, je prasárna. Zasvědcení ví, že nick z jedné IP adresy je v záhlaví odpovědi zbarven modře a proto ta Mařky reakce.
Díky, ano, přesně takhle jsem to myslela. Vždyť jsem psala, že Wobenzymu věřím, ale nechápu proč se prezentuje podvodem. To je právě to, co pak haní.
Mařenko, děkuji za důvěru. Já ho pořád ještě baštím - 15 tablet denně. Teď jsem teprve měla slejzat z vozíku . Ale přitom doma chodím už trošku i bez berlí.No, chodím- spíš to připomíná pohyb Golema
Věřím tomu, že mi Wobenzym zkrátil dobu léčení o třetinu. A to nemluvím o tom, jak mi pomáhá při lečbě trombozy.
Ale máš pravdu. Jestliže tu někdo vystupuje pod více nicky, tak to hlava nebere. Čauky a hezký den
Tak i ta třetina je vynikající A tromboza je pěkné svinstvo, takže jestli v tomhle pomáhá, tak super! Já ho koupila tátovi, v srpnu má narozeniny a dostal ho už teď, jen se bojí to brát, když vlastně ani neví, co mu to na krku roste hodinu za hodinou. Tak snad po ozářkách mu to lékař dovolí.
Díky, zeptám se.
Zdravím všechny i kolegy z práce. Je to vtipný, že tady po naší diskuzi vzniknul dojem o reklamě )
Pracujeme všichni v jedný redakci a z Wobenzymu už si děláme legraci (právě protože ho každý bral..
Nicméně mám také výbornou zkušenost s imunoglukany (čerstvou), když někdo trpí opakovaně kvůli oslabené imunitě.
Tak hezký den
P.
Dostala jsem k vánocům velké balení Wobenzymu. Je to 800 tablet a užívala jsem je měsíc, pak už mě to tak zlobilo, že jsem toho nechala. Je tam spousta omezení (určitý čas před jídlem, po jídle), 3x denně 5 tablet velikosti lentilek taky pro mě není snadné pozřít, sama sobě jsem začala zapáchat (i když kolegyně laskavě tvrdila, že nic necítí, mě to rozčilovalo), takže určitě nejsem vzorný uživatel. Vydržela jsem to měsíc, takže jsem spořádala asi půlku dávky. Ale po nějakém čase jsem si všimla, že můj (tenisový?) loket už nebolí tak hrozně jak bolel, takže to možná ještě doberu - počkám si na dovolenou a dám si zbylé "lentilky".
Domnívám se (dočetla jsem se ve vychvalovací příručce přiložené k balení), že je to opravdu dobrá věc, jenom musí mít člověk trochu víc kázně nebo lepší motiv než já. Kdyby mě čekala operace, pravděpodobně se překonám a budu ho užívat už před ní.
Už to mám za sebou. I lékař mi říkal ať ho začnu brát ještě před operací, v den operace vysadím a hned zase po operaci. No, ještě je to krátká doba, ale pan doktor chválí malý otok. Tak snad to bude dobré.
Wobenzym je převratný lék. V nemocnici se využívá například při léčbě rakoviny. Jeho nasazení je výborné před různými operacemi, při úrazech, zánětech, v rekonvalescenci. Je opravdu třeba dodržet dávkování. Ano, může se stát, že člověk po něm zrovna nevoní. Ale radši nebudu vonět, ale budu zdravá:D. Nebýt Wobenzynu, tak jsem před třemi týdny nepřežila embolii. Moje dcera se díky němu dostala z moc ošklivých úrazů po autonehodě. Takže já ho budu všude chválit a doporučovat. Ti, kdo ho užívají, mají daleko menší pooperační komplikace, zlomeniny a rány se lépe hojí. Ze zkušenosti, a nejen svoji, vím, že doba léčení se zkracuje o cca jednu třetinu.
Jinak není od věci, aby i zdravý člověk jednou za rok podstoupil Wobenzynovou kůru. Výsledky jsou jak subjektivní, tak objektivní.
Jinak mrkněte do vyhledavače, před nedávnem tady o něm byla debata
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.